Kjubus luks traži pojašnjenje tendera za Valdanos

Direktor Kjubus luksa Milan Kotur kazao je “Vijestima” da njihov tim pravnih stručnjaka još proučavaju tenderski pozi
0 komentar(a)
valdanos, Foto: Arhiva Vijesti
valdanos, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 26.07.2011. 21:30h

Nijedna kompanija ili konzorcijum nije do sada otkupio tendersku dokumentaciju za Vladin poziv za dugoročni zakup ulcinjske uvale Valdanos, koji je raspisan prije nešto više od mjesec dana, potvrđeno je “Vijestima” iz Tenderske komisije za turizam.

Do isteka roka za otkup dokumentacije i dostavljanje ponuda ostalo je još oko mjesec i po, ali slabo interesovanje u prvom mjesecu oglasa ne uliva veliku nadu da će se neko javiti sa zadovoljavajućom ponudom. Optimisti nijesu ni u britanskoj kompaniji Kjubus luks, koja je nakon prave sapunice u prvom tenderu, iako prvorangirana, ostala bez tog posla.

Direktor Kjubus luksa Milan Kotur kazao je “Vijestima” da njihov tim pravnih stručnjaka još proučavaju tenderski poziv i da će nakon “određenih pojašnjenja Savjeta za privatizaciju”, odlučiti da li će dostaviti ponudu.

"Postoji mogućnost da ponovo dostavimo ponudu za Valdanos, ali tek nakon što nam iz Savjeta razjasne nejasnoće u vezi sa tenderom. U pitanju je dio koji se odnosi na obaveze investitora", dodao je on.

Opširnije u štampanom izdanju

Bonus video: