Kompanija VOLI postaje zastupnik BMW-a u Crnoj Gori

Voli će investirati u gradnju auto salona i prateće vidove plasmana i promocije na crnogorskom tržištu
449 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 05.07.2011. 15:07h

Predstavnici kompanije VOLI i Delta Motors sjutra (u srijedu) će u Podgorici potpisati ugovor o partnerstvu, čime će crnogorsko preduzeće postati ovlašćeni diler za prodaju vozila, rezervnih djelova i servisiranje BMW-a za Crnu Goru .

Ugovor će potpisati generalni direktor kompanije Voli Dragan Bokan i izvrršna direktorka Delta Motrors iz Beograda Ljiljana Piljak, čime će biti ozvaničen početak saradnje.

Kako je “Vijestima” saopšteno, Voli će investirati u gradnju auto salona i prateće vidove plasmana i promocije na crnogorskom tržištu, ali nijesu mogli da preciziraju kolika je investicija u pitanju niti kad bi mogla biti završena.

BMW grupa je, kako su istakli iz VOLI-ja, jedan od najuspešnijih proizvođača automobila i motocikala na svijetu sa svojim robnim markama BMW, MINI i Rols - Rojs.

Kao firma svjetskih razmjera, Grupa BMW vodi 24 proizvodna pogona u 13 zemalja i ima prodajnu mrežu razvijenu u preko 140 zemalja svijeta.

BMW koji predstavlja spoj funkcionalnosti, jedinstvenog dizajna i kvaliteta je jedan od omiljenih automobilskih brendova na tržištu.

Bonus video: