Lovćen banka predstavila dva nova kreditna proizvoda

"Lovćen banka je osluškujući zahtjeve klijenata i vodeći se potrebama građana Crne Gore osmislila kreditni katalog sa novim – povoljnijim uslovima kreditiranja, kao i novim kreditnim proizvodima koji predstavljaju potpunu novinu na našem tržištu"
538 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 13.10.2017. 12:59h

Lovćen banka predstavila je danas u Podgorici proizvode iz novog kreditnog kataloga, saopšteno je iz te banke.

"Za postojeće kreditne proizvode su obezbijeđeni povoljniji uslovi i niže kamatne stope, a ujedno su predstavljena dva inovativna kreditna proizvoda, koji predstavljaju potpunu novinu na našem tržištu. Riječ je o: Standardnom gotovinskom kreditu sa dvomjesečnim anuitetom, sa iznosom do 15.000 eura, rokom otplate do 120 mjeseci i nominalnom kamatnom stopom od 6,25% i Stambenom kreditu sa 12 mjeseci grejs perioda, sa iznosom do 150.000 eura, rokom otplate do 240 mjeseci i nominalnom kamatnom stopom od 3,75% ( fiksna)", saopšteno je iz Lovćen banke.

Jovana Popović, direktorica sektora za razvoj kazala je da Lovćen banka kao relativno mlada banka na crnogorskom bankarskom tržištu, polako, ali sigurno, postaje značajan činilac i u kreiranju sveukupne bankarske ponude, a samim tim i ambijenta u Crnoj Gori, ostvarujući svoju misiju i zacrtane ciljeve.

"Od MFI Kontakta do Lovćen banke stigli smo slijedeći klijente i njihove potrebe, a dijeleći zajedničku viziju naših akcionara, podržani snažno, od samog početka, od strane njemačkog investiciono-razvojnog fonda DEG. Lovćen banka je osluškujući zahtjeve klijenata i vodeći se potrebama građana Crne Gore osmislila kreditni katalog sa novim – povoljnijim uslovima kreditiranja, kao i novim kreditnim proizvodima koji predstavljaju potpunu novinu na našem tržištu. U saradnji sa produkcijskom kućom Galileo production iz Podgorice urađena su i četiri video spota koja treba da pomognu u promociji kreditnih proizvoda banke", istakla je Popović.

Glavni izvršni direktor Vinko Nikić je rekao da Lovćen banka AD Podgorica uspješno ostvaruje svoju misiju postojanja i zacrtane strateške ciljeve, prepoznavši kvalitetne biznis ideje kojima svojom podrškom pruža šansu da se iste realizuju u stvarnosti i na taj način daje puni doprinos pospješivanju ukupnog ekonomskog ambijenta u Crnoj Gori.

"Za relativno kratak period poslovanja od 3 godine, Lovćen banka je podržala veliki broj projekata iz svih oblasti, od građevine, preko turističke djelatnosti, pa sve do značajnih projekata iz oblasti poljoprivrede , stočarstva, kao i proizvodnje električne energije, i to će raditi u budućnosti jer kao Banka svesni smo činjenice da se bez podrške Bankarskog sektora ovi projekti i ove ideje ne mogu realizovati, a samim tim teško je i očekivati pospješivanje daljeg ekonomskog razvoja, bez razvoja novih projekata koji će otvarati nova radna mjesta i koji će smanjiti stopu nezaposlenosti u zemlji. Lovćen banka se pozicionirala putem svojih filijala na cijelom crnogorskom primorju i srednjoj regiji, (sa tendencijom daljeg širenja na sjever Crne Gore), i na taj način se stavila u funkciju svim potencijalnim klijentima, kompanijama i fizičkim licima i svojom prisutnošću dala do znanja da predstvalja ozbiljnog i pouzdanog partnera za sve vrste saradnje. Za relativno kratak period postojanja, sa Aktivom od cca. 135 miliona, depozitima od cca 100 miliona i ukupnim neto portfoliom od 97 miliona, Lovćen banka je postigla rezultate s kojima se ponosimo i tako postala značajan faktor na ukupnom Bankarskom tržištu Crne Gore, kao Institucija kojoj se vjeruje i koja je prepoznata kao banka podrške svim dobrim i perspektivnim biznis idejama, bilo da su nosioci Pravna lica ili samostalni preduzetnici.", istakao je Nikić.

Draško Trninić, izvršni direktor za Retail sa mrežom filijala i ekspozitura poručio je da je cijeneći potrebe klijenata Lovćen banka redefinisala paletu kreditnih proizvoda, prilagođavajući cjene, rokove i ostale uslove potrebama klijenata.

"Kao produkt razumijevanja tražnje, plasirana su dva nova proizvoda koja su jedinstvena na trzistu Crne Gore: Stambeni kredit sa grejs periodom od 12 mjeseci, kamatnom stopom od 3.75 % na godisnjm nivou i rokom od 240 mjeseci. i Gotovinski kredit, preskoci ratu, sa otplatom svaki drugi mjesec. Stambeni kredit sa grejs periodom od 12 mjeseci omogućava klijentima da nemaju preklapanja, plaćanja stanarina i rata po kreditu, kao i da grejs period iskoriste za opremanje stambenog objekta. Gotovinski kredit sa otplatom svaki drugi mjesec ostavlja prostor da klijent svaki drugi mjesec sredstva iskoristi za ličnu potrošnju. Ostale povoljnosti koje su prozete kroz gamu proizvoda Lovćen banke učinili su sve kreditne proizvode bližim našim klijentima", rekao je Trninić.

Milorad Radenović, producent video spotova je istakao da je kampanja Lovćen banke za 2017-2018. godinu nastavak uspješne saradnje koja je započeta 2016. godine.

"Sa zadovoljstvom ističem da smo za izradu reklamne kampanje za 2017-2018. godinu dobili puno povjerenje i autorsku slobodu od strane menadžmenta banke, te da smo ponosni na rezultat, kao i da očekujemo da će reklamna kampanja na najbolji način predstaviti nove servise banke i uzdići njihovo poslovanje", rekao je Radenović .

Galerija