m:tel proslavio 9. rođendan: Donirali dva vozila vrijedna po 50.000 eura

"Samo u proteklih godinu i po dana investirali smo oko 45 miliona eura i zaposlili 120 novih radnika. Kao društveno odgovorna kompanija svih godina trudili smo se da pomognemo razne sportske, društvene i humanitarne aktivnosti, za šta smo izdvojili tri miliona eura za ovih devet godina", kazao je izvršni direktor kompanije "m:tel" Vladimir Lučić
57 pregleda 0 komentar(a)
Mtel, Foto: Privatna arhiva
Mtel, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 08.07.2016. 20:47h

Izvršni direktor kompanije "m:tel" Vladimir Lučić uručio je danas ključeve dva vozila sa korpom, vrijedna po 50.000 eura, predstavnicima opština Podgorica i Nikšić.

Donacija je poklon povodom devetog rođendana kompanije.

Lučić je istakao da je ta kompanija od početka rada u Crnoj Gori, 2007. godine, investirala oko 170 miliona eura.

"Samo u proteklih godinu i po dana investirali smo oko 45 miliona eura i zaposlili 120 novih radnika. Kao društveno odgovorna kompanija svih godina trudili smo se da pomognemo razne sportske, društvene i humanitarne aktivnosti, za šta smo izdvojili tri miliona eura za ovih devet godina", kazao je Lučić.

Direktor sektora za marketing prodaju i brigu o korisnicima, Milivoje Cerović predstavio je "rođendanska iznenađenja" u svim segmentima - pripejd, postpejd i kablovskim uslugama.

Na događaju je predstavljen i najnoviji "alcatel idol 4", kakav je u nagradnoj igri za prisutne predstavnike medija osvojila fotoreporterka "Pobjede", Mara Babović.

Bonus video: