Minić: Neistiniti navodi Bojovića, nije imao pravo na reprezentaciju, ni saglasnost MUP

Ovim putem još jednom pozivamo nadležne institucije i tužilaštvo da ispitaju cijeli slučaj, te ustanove ko govori istinu, a ko obmanjuje javnost", kazala je Valentina Minić, poslanica Demokratske Crne Gore
461 pregleda 5 komentar(a)
Valentina Minić, Foto: Demokratska Crna Gora
Valentina Minić, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 30.07.2017. 20:18h

Navodi policijskog službenika Voja Bojovića su apsolutno neistiniti, saopštile je večeras Valentina Minić, poslanica Demokratske Crne Gore.

Ona je reagovala povodom izjave Bojovića koji je ranije za Televiziju Vijesti kazao da je član Odbora direktora Barske plovidbe, a ne predsjednik, dok je sporni ručak u barskom restoranu nazvao ustaljenom praksom.

Bojović je to saopštio odgovarajući na ranije tvrdnje Demokratske Crne Gore iz koje su ranije danas rekli da je "Bojović, policijski službenik, koji je predsjednik Odbora direktora suprotno zakonu, te da je u konfliktu interesa, i da nije imao pravo da službenike graničine policije vodi na ručak u elitni restoran barske marine, 12. maja prošle godine".

"Jasno smo naveli da gospodin Bojović, koji je 12. avgusta 2016. godine vodio službenike granične policije na bezobrazno skup ručak u elitnom barskom restoranu "Marina" , kao član odbora direktora Barske plovidbe nije imao ni pravo na reprezentaciju, niti je imao saglasnost Ministarstva unutrašnjih poslova za radni angažman u Odboru direktora. Pored toga, prilikom imenovanja za predsjednika Odbora direktora 15. avgusta 2016, gospodin Bojović takođe nije imao saglasnost MUP-a za obavljanje te funkcije. Ovim putem još jednom pozivamo nadležne institucije i tužilaštvo da ispitaju cijeli slučaj, te ustanove ko govori istinu, a ko obmanjuje javnost", kazala je Minić.

Bonus video: