Miročević izvršni direktor Američke privredne kamere

„AmCham Montenegro je dio globalno priznate mreže, koja u 117 zemalja svijeta utiče na kreiranje povoljnog poslovnog ambijenta i zastupa interese svojih članova. Radujem se prilici da dam doprinos AmCham misiji u Crnoj Gori, naročito u dijelu unaprijeđenja uslova za poslovanje u cilju privlačenja američkih i drugih stranih investicija“, naveo je Miročević
200 pregleda 2 komentar(a)
Marko Miročević, Foto: AmCham Montenegro
Marko Miročević, Foto: AmCham Montenegro
Ažurirano: 20.04.2016. 11:29h

Upravni odbor Američke privredne komore u Crnoj Gori (AmCham Montenegro), imenovao je Marka Miročevića za izvršnog direktora te asocijacije.

Miročević će, kako je saopšteno iz AmCham, zajedno sa Upravnim odborom voditi organizaciju u narednom periodu.

Predsjednik Upravnog odbora AmCham Montenegro, Katarina Bulatović kazala je da je proces izbora novog izvršnog direktora te asocijacije sproveden sa posebnom pažnjom.

„Uvjereni smo da će Miročević uspješno voditi organizaciju u narednu fazu njenog razvoja, šireći AmCham mrežu i kontakte. AmCham tim, zajedno sa Upravnim odborom, ostaje posvećen unaprijeđenju poslovnog ambijenta u Crnoj Gori, kroz vođenje sveobuhvatnog programa zastupanja interesa članova, kao i kreiranja poslovnih prilika za naše članove“, rekla je Bulatović.

Miročević je kazao da sa posebnim zadovoljstvom preuzima dužnost, koju ujedno smatra ličnim i profesionalnim izazovom.

„AmCham Montenegro je dio globalno priznate mreže, koja u 117 zemalja svijeta utiče na kreiranje povoljnog poslovnog ambijenta i zastupa interese svojih članova. Radujem se prilici da dam doprinos AmCham misiji u Crnoj Gori, naročito u dijelu unaprijeđenja uslova za poslovanje u cilju privlačenja američkih i drugih stranih investicija“, naveo je Miročević.

On je ocijenio da su aktivnosti AmCham-a u tom smislu vrlo važne za dalje osnaživanje crnogorske ekonomije.

AmCham u Crnoj Gori osnovana je 2008. godine i okuplja više od 70 kompanija članica.

Bonus video: