Miroslav Ivanišević u odboru direktora Montenegro bonusa

Ivanišević je sredinom marta 2013. godine podnio ostavku na vodeću poziciju u DRI zbog dva kompromitujuća snimka iz svog kabineta sa ženskom osobom
144 pregleda 46 komentar(a)
Miroslav Ivanišević, Foto: Luka Zeković
Miroslav Ivanišević, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 24.09.2015. 17:32h

Vlada je danas imenovala bivšeg predsjednika Senata Državne revizorske institucije (DRI) Miroslava Ivaniševića za člana odbora direktora državnog preduzeća Montenegro bonus.

Ivanišević je sredinom marta 2013. godine podnio ostavku na vodeću poziciju u DRI zbog dva kompromitujuća snimka iz svog kabineta sa ženskom osobom. On u DRI sada je na poziciji savjetnika predsjednika senata Milana Dabovića.

Ivanišević je u naveo da ne želi da obavljanjem značajne državne funkcije predstavlja bilo kakvo opterećenje bilo kojim strukturama i procesima u Crnoj Gori, kao i da će neopterećen državnom funkcijom bitiu prilici da u okviru institucija sistema i u sudskim procesima koje je započeo dokaže da je bio žrtva ucjena i kriminalnih aktivnosti zbog kojih vjeruje da će nosioci i izvođači snositi adekvatnu zakonsku odgovornost.

Osim Ivaniševića, u odbor Montenegro bonusa imenovani su pomoćnik direktora Poreske uprave Dragan Janković, pomoćnik ministra ekonomije Jovo Rabrenović, pomoćnik direktora Direkcije za razvoj malih i srednjih preduzeća Nikola Đurašković, i šef kabineta predsjednika Vlade Rajko Kovačević.

Bonus video: