Nezadovoljni radom inspekcija: Budvanski ugostitelji do podne u štrajku

Upravni odbor, koga čini 18 poznatih ugostitelja, nakon dvoipočasovnog zasjedanja donio je odluku da se stupi u štrajk
56 pregleda 36 komentar(a)
Ažurirano: 21.04.2014. 08:16h

Prvu jutarnju kafu Budvani će danas uglavnom piti kod kuće, jer su ugostitelji iz metropole turizma odlučili da, kako su rekli, u znak protesta zbog načina ophođenja inspekcijskih državnih službi, zatvore svoje lokale do podne.

Upravni odbor novoformiranog udruženja ugostitelja Budva jednoglasno je odlučio da danas od osam do dvanaest časova lokali budu zatvoreni. Kap koja je prelila čašu bila je inspekcijska kontrola popularnog lokala „Perla“ na kružnom toku kod Starog grada, koga je inspekcija zatvorila još u petak, zbog neadekvatnog fiskalnog računa.

Lokali u užem gradskom jezgru jutros zatvoreni (FOTO: Vuk Lajović)

Upravni odbor, koga čini 18 poznatih ugostitelja, nakon dvoipočasovnog zasjedanja donio je odluku da se stupi u štrajk, i time pošalje poruka o “neadekvatnom inspekcijskom nadzoru koji se primjenjuje prema ugostiteljima”.

Uz opasku da se zalažu za zakonit rad, te da se poštuju poreske obaveze, iz Upravnog odbora je saopšteno da se ovdje radi o načinu na koji se inspekcija odnosi prema ugostiteljima.

Opširnije u štampanom izdanju "Vijesti" čitajte zbog čega su sve nezadovoljni budvanski ugostitelji i šte žele da poruče današnjim protestom.

Galerija

Bonus video: