NLB Banka poklanja stan

U nagradnoj igri mogu učestvovati svi građani koji postanu klijenti NLB Banke do 31.12.2019. i prime najmanje tri plate ili tri penzije do 31.03.2020. preko novootvorenog NLB računa
9705 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: NLB Banka
Ilustracija, Foto: NLB Banka
Ažurirano: 11.10.2019. 08:43h

NLB Banka organizuje veliku nagradnu igru pod sloganom "NLB Banka poklanja stan. Dobrodošli u vaš novi dom".

U nagradnoj igri mogu učestvovati svi građani koji postanu klijenti NLB Banke do 31.12.2019. i prime najmanje tri plate ili tri penzije do 31.03.2020. preko novootvorenog NLB računa. Stan vrijedan 55,000 EUR, koji će NLB Banka pokloniti, nalazi se na ekskluzivnoj lokaciji u Central Point stambeno-poslovnom kvartu u Podgorici.

NLB Banka uživa veliko povjerenje građana i pozicionirana je kao lider na tržištu stambenih kredita sa više od četvrtine tržišnog udjela u 2018. godini.

NLB Banka
Ilustracija(Foto: NLB Banka)

"Vjerujem da će značajan broj građana, koji do sada nijesu riješili svoje stambeno pitanje, iskoristiti povoljnosti naše izuzetne kreditne ponude i jedinstvene nagradne igre kojom svi koji pređu sa ličnim računom i primanjima kod NLB Banke, mogu doći do novog doma.

Inspirisao i ohrabrio nas je podatak da od svih građana koji su zahvaljujući vladinom projektu ‘1000+’ rješili svoje stambeno pitanje, značajna većina njih izabrala je da obezbijedi kredit za tu važnu investiciju, upravo preko NLB Banke. Biti lider u ovom značajnom segmentu našeg poslovanja, obavezuje nas da damo dodatan doprinos i podržimo i naše buduće klijente, u čemu vjerujem da smo našom ponudom i ovom nagradnom igrom uspjeli”, izjavio je Dino Redžepagić, izvršni direktor NLB Banke.

Uz mogućnost da osvoje stan, novi klijenti NLB Banke do kraja godine mogu uživati u svim prednostima i paketa dobrodošlice koji uključuje posebnu kreditnu ponudu, sve tipove paketa usluga bez članarine i NLB Klik plaćanja bez provizije.

NLB Banka
Ilustracija(Foto: NLB Banka)

NLB Banka je u julu ove godine proglašena najboljom bankom u Crnoj Gori za 2019. godinu od strane uglednog finansijskog magazina "Euromoney", na osnovu više kriterijuma, među kojima su osim finansijskih pokazatelja za period od aprila 2018. do aprila 2019., uzeti u obzir i tržišna pozicija, ulaganje u inovacije, istraživanja, nove usluge, sistem upravljanja i profesionalnost zaposlenih. Ključni kriterijum za dodjelu nagrade su unapređenja sprovedena u prethodnih 12 mjeseci. Osvojenu nagradu NLB Banka duguje i sredini koja prepoznaje potencijal banke, te je nagradna igra jedan od načina da se opravda ukazano povjerenje.

NLB Banka će nastaviti da inovira svoju ponudu i pronalazi najbolja rješenja koja će građanima obezbjeđivati sveobuhvatan finansijski tretman, pronalazeći načine da uvaži zajednicu u kojoj posluje.