Ohrid: Duvanski kombinat osvojio po tri zlatne i srebrne plakete

“Na manifestaciji su učestvovale dvije kompanije čiji su brendovi nastali i proizvode se u DKP-u”, navodi se u saopštenju
177 pregleda 0 komentar(a)
Duvanski kombinat Podgorica, DKP, Foto: Boris Pejović
Duvanski kombinat Podgorica, DKP, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 08.06.2015. 10:30h

Duvanski kombinat Podgorica (DKP) osvojio je po tri zlatne i srebrne plakete na tradicionalnoj manifestaciji Degustacija duvana i duvanskih proizvoda (ITTA) u Ohridu.

Iz kompanije je saopšteno da su za brendove DKP-a, radnog naziva MN i MONOPOL 1903 osvojili dvije zlatne medalje.

Na toj prestižnoj manifestaciji duge tradicije, koja je bila održana prošle sedmice, učestvuju svi koji nešto znače u duvanskom biznisu u regionu Balkana i šire.

“Na manifestaciji su učestvovale dvije kompanije čiji su brendovi nastali i proizvode se u DKP-u”, navodi se u saopštenju.

Brendovi kompanije JT Singapur Virginija King Red i Virginija King White nagrađeni su zlatnom i srebrnom medaljom, a to su brendovi plasirani na tržištu Papua Nove Gvineje.

“Kompanija iz Bara, Influence & Co vlasnik brendova Merhaba Lux i Merhaba Classic dobitnik je dvije srebrne medalje, a značajniji plasman tih brendova očekuje se narednih sedmica”, objasnili sui z DKP-a.

Osnovni cilj manifestacije je, kako se dodaje, potvrda kvaliteta proizvoda koji se nude na tržištu, a sve je podržao ugledni medij Tobacco Journal International.

“Ovim priznanjima je potvrđen kvalitet kako kadrovski tako i tehničko tehnološki za proizvodnju najfinijih duvanskih ukusa”, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: