Ostanite doma, zdravi i bezbjedni - mi ćemo kod vas

Pozivom na broj call centra Lovćen banke – 19993, penzioneri sa područja Podgorice mogu obaviti sve transakcije jednostavno, brzo i sigurno
3973 pregleda 1 komentar(a)
Lovćen banka, Foto: Lovćen banka
Lovćen banka, Foto: Lovćen banka
Ažurirano: 18.03.2020. 18:18h

U skladu sa novonastalom situacijom i preporukama za prevenciju obolijevanja od koronavirusa, Lovćen banka je vodeći računa o potrebama najstarijih građana uvela besplatan servis za penzionere, pod nazivom "Ostanite doma, zdravi i bezbjedni - mi ćemo kod vas".

Pozivom na broj call centra Lovćen banke – 19993, penzioneri sa područja Podgorice mogu obaviti sve transakcije jednostavno, brzo i sigurno.

Dovoljno je da zatražite ovaj servis i službenik Lovćen banke će biti na Vašoj adresi.

Nakon provjere stanja na računu, službenik banke će Vas kontaktirati na broj koji ste ostavili u pristupnici, kako bi dogovorili mjesto i vrijeme dostave.

Uz dostavu naručene gotovine, službenik Banke će donijeti i potrebnu dokumentaciju i izvršiti fizičku identifikaciju naručioca isplate, uz sve mjere zaštite shodno preporukama Instituta za javno zdravlje Crne Gore.

Navedeni servis će biti na raspolaganju od 8-16 časova, svim radnim danima i subotom, za vrijeme trajanja mjera zaštite građana od koronavirusa.

Zajedničkim snagama kroz naredne dane!