Pet miliona eura za novo ruho "Planinke"

“Primorje” će u ovaj projekat uložiti pet miliona eura. Planirano je da se rekonstrukcija završi do kraja 2017. godine, nakon čega će hotel “Planinka” raspolagati sa 150 soba i apartmana kategorizacije 4 zvjezdice, kao i sa pratećim sadržajim poput spa centra i restorana”
107 pregleda 2 komentar(a)
Hotel "Planinka", Foto: Primorje Hotels & Restaurants
Hotel "Planinka", Foto: Primorje Hotels & Restaurants
Ažurirano: 07.11.2016. 12:57h

Radovi na rekonstrukciji hotela „Planinka“ na Žabljaku koji je u vlasništvu kompanije “Primorje hotels & restaurants” iz Tivta, startovaće početkom sljedeće godine - saopšteno je juče iz “Primorja”. Iz te kompanije ističu da će radovi krenuti u martu i da je glavni projekat rekonstrukcije hotela završen prema urbanističko-tehničkim uslovima izdatim od strane Ministarstva održivog razvoja i turizma.

“Primorje” će u ovaj projekat uložiti pet miliona eura. Planirano je da se rekonstrukcija završi do kraja 2017. godine, nakon čega će hotel “Planinka” raspolagati sa 150 soba i apartmana kategorizacije 4 zvjezdice, kao i sa pratećim sadržajim poput spa centra i restorana”, istakao je predsjednik Odbora direktora turističlke kompanije iz Tivta, Božidar Draganić.

Hotel “Planinka” će nakon rekonstrukcije zaposliti 170 radnika. Nakon završetka poslova na žabljačkom hotelu, “Primorje” će posjedovati tri hotela visoke kategorije sa ukupno oko 500 soba, čime kompanija postaje jedna od najvećih u Crnoj Gori u oblasti pružanja hotelijerskih i ugostiteljskih usluga visoke kategorije. Pored “Planinke” naime, “Primorje” u Tivtu posjeduje hotel “Palma” ranga 4 zvjezdice, a u Igalu luksuzni hotel “Palmon Bay” kapaciteta četiri plus zvjezdice.

Bonus video: