Podgorica: NLB banka otvorila filijalu u City kvartu

„U znak dobrodošlice, svi novi klijenti koji u filijali prvi put otvore račun, odnosno neki od paketa usluga iz ponude, dobiće tri mjeseca besplatne članarine, odnosno imaće mogućnost da dobiju kredit bez naknade za obradu“, navodi se u saopštenju
591 pregleda 2 komentar(a)
NLB banka, Foto: Vesko Belojević
NLB banka, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 21.12.2015. 15:54h

NLB Montenegrobanka otvorila je 18. filijalu u City kvartu u Podgorici, koja klijentima pruža mogućnost da bankarske usluge obavljaju u modernom ambijentu, opremljenom po najsavremenijim standardima poslovanja i uređenja prostora.

Izvršni direktor banke, Dino Redžepagić, kazao je da se NLB Montenegrobanka posljednjih godina bavila više razvojem proizvoda i usluga, obrazovanjem zaposlenih, usklađivanjem procedura u svim segmentima poslovanja, a znatno manje osavremenjivanjem i izgledom filijala.

„Otvaranje nove filijale, prve urađene prema novim standardima NLB Grupe, kako kada je u pitanju oprema prostora, tako i filizofija na kojoj se bazira rad u novoj filijali, istovremeno otvara i novo poglavlje u odnosu sa klijentima. Nova filijala će ponuditi klijentima neposredniji kontakt, koji se usmjerava više na finansijko savjetovanje i uspostavljanje dugoročnog odnosa, a manje na obavljanju jednostavnih bankarskih transakcija“, rekao je Redžepagić na otvaranju filijale.

Iz NLB Montenegrobanke su saopštili da će nova filijala, koja se prostire na 160 kvadratih metara, omogućiti obavljanje finansijskih usluga u moderno opremljenom i prijatnom prostoru, sa zaposlenima koji su u potpunosti obučeni za prodaju proizvoda i usluga, ali i za savjetovanje u slučaju najkompleksnijih finansijskih zahtjeva klijenata.

Iz banke su najavili da će upravo na takvom vidu poslovanja biti uspostavljen budući rad šeste filijale u Podgorici.

„U znak dobrodošlice, svi novi klijenti koji u filijali prvi put otvore račun, odnosno neki od paketa usluga iz ponude, dobiće tri mjeseca besplatne članarine, odnosno imaće mogućnost da dobiju kredit bez naknade za obradu“, navodi se u saopštenju.

Predstavnici banke su dodali da se nova filijala nalazi u dijelu grada koji karakteriše najbrži rast i transformacija, sa velikim prilivom stanovnika iz svih djelova Crne Gore. Filijala će radnim danima raditi od osam do 16 sati, a subotom do 13 sati.

„Jedan dio filijale biće klijentima stalno na raspolaganju, i to 24 sata dnevno, svakog dana u godini, gdje će na samouslužnim aparatima moći samostalno da obavljaju jednostavne bankarske transakcije“, naveli su iz banke.

Bonus video: