Povežite se sa svijetom novih mogućnosti kroz provjereno najbržu mrežu

Iz Telekoma napominju da neograničeni internet poklanjaju u sklopu kampanje „Svijet novih mogućnosti“, nakon što su nedavno predstavili Nonstop postpejd pakete sa neograničenim minutima ka svim mrežama
2315 pregleda 0 komentar(a)
Zgrada T-Coma, Foto: Telekom
Zgrada T-Coma, Foto: Telekom
Ažurirano: 27.09.2019. 16:03h

Crnogorski Telekom svim postojećim postpejd korisnicima poklanja neograničen internet do kraja godine za surfovanje u provjereno najbržoj 4G mobilnoj mreži u Crnoj Gori. Uz to, novi postpejd korisnici po potpisivanju ugovora dobijaju do 12 mjeseci neograničenog interneta.

Iz Telekoma napominju da neograničeni internet poklanjaju u sklopu kampanje „Svijet novih mogućnosti“, nakon što su nedavno predstavili Nonstop postpejd pakete sa neograničenim minutima ka svim mrežama. Na taj način, objašnjavaju u ovoj kompaniji, žele da što većem broju građana Crne Gore omoguće pristup najsavremenijim digitalnim servisima i uslugama.

Postojeći Telekom Nonstop, Max i Magenta 1 korisnici neograničene gigabajte mogu aktivirati kroz aplikaciju Telekom ME, slanjem poruke NEOGRANICENO na broj 1467, pozivom na broj 1500 ili posjetom T-Centru. Novi korisnici ovu opciju dobijaju potpisivanjem ugovora.

„Telekomova napredna infrastruktura i kapaciteti mreže omogućavaju nam da korisnicima pružimo priliku da postanu dio svijeta novih mogućnosti, a budući da u svakodnevici svih nas najvažnije mjesto zauzimaju aplikacije i sadržaj, dostupnost, brzina i pouzdanost mreže postali su ključ vrhunskog korisničkog iskustva. Telekom je zato posvećen povezivanju korisnika ne samo jednih sa drugima, već i sa mogućnostima digitalnog svijeta. Vjerujemo da bez obzira na to gdje živite, šta radite, koliko ste zauzeti tokom dana – lak i pouzdan pristup Internetu otvara svijet novih mogućnosti kad god i gdje god vam je to potrebno.“ – kazala je Gordana Spahić, rukovodilac marketinga u Crnogorskom Telekomu.

Dodatne informacije o Telekom postpejd ponudi mogu se pronaći na zvaničnom sajtu kompanije www.telekom.me.