Pozitivna CG: Treba nam 5 godina da se vratimo na pravi put

Građane na Fejsbuke najviše je zanimalo na koji način bi Pozitivna Crna Gora riješila problem KAP-a
65 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 12.04.2012. 14:46h

Crna Gora još nije bankrotirala, ali ovakva neodgovorna ekonomska politika je gura u tom pravcu, kazao je koordinator Ekonomskog tima Pozitivne Crne Gore Mladen Bojanić.

Bojanić je odgovarajući na pitanja građana na Fejsbuku kazao da izlaz vidi u promjeni te politike koju mogu iznijeti samo novi ljudi, sa novim idejama i jasnom vizijom.

"Duboko sam uvjeren da se Crna Gore može vratiti na pravi ekonomski put u punom kraćem roku nego što to izgleda u ovom momentu. Usuđujem se prognozirati da je to rok od 5 godina koje treba iskoristiti za pametan, stručan i odgovoran rad, sa puno entuzijazma i vjere u uspjeh", kazao je on.

Korisnike ove društvene mreže najviše je zanimalo na koji način bi Pozitivna Crna Gora riješila problem KAP-a, na što Bojanić nije konkretno odgovorio

"Kreirana je još jedna podjela u Crnoj Gori - za ili protiv KAP-a. Naravno, ne treba nasjesti i likovati nad zajedničkom nesrećom, a do rješenja treba da dođu stručnjaci, uz punu i iskrenu saradnju vlasnika i zaposlenih, i uvažavajući ekonomski, socijalni i ekološki značaj KAP -a za CG. Dati sada odgovor na pitanje tipa „KAP, da ili ne“, a na bazi novinskih tekstova i kafanskih poluinformacija, ne bi bilo ništa drugo do dodvoravanje javnosti i zaposlenima", rekao je Bojanić na Fejsbuku i time izazvao oštre komentare građana.

Galerija

Bonus video: