Prijavite se na MBA stipendije vodeće poslovne škole JI Evrope

COTRUGLI poslovna škola je svrstana među 2% međunarodno AMBA (Association of MBA's) akreditovanih poslovnih škola u svijetu, kao što su INSEAD, IMD, ESCP
2678 pregleda 0 komentar(a)
Sa ceremonije dodjele diploma, Foto: COTRUGLI Business School
Sa ceremonije dodjele diploma, Foto: COTRUGLI Business School
Ažurirano: 11.03.2019. 08:29h

COTRUGLI Business School, vodeća poslovna škola u regiji, i ove godine dodjeljuje Executive MBA i MBA stipendije (E/MBA) ambicioznim poslovnim ljudima koji ulažu u svoju budućnost sticanjem novih znanja i kvalitetne mreže kontakata.

Ako želite

  • široku mrežu internacionalnih kontakata
  • da učite od svjetski poznatih predavača
  • razmjenu iskustva i znanja sa drugim poslovnim ljudima
  • napredak u karijeri

...ovo je sjajna prilika da upišete internacionalno akreditovan MBA program na vodećoj poslovnoj školi JI Evrope.

PRIJAVITE SE

Pored Crne Gore, trenutno je u toku stipendijski proces na tržištima Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Bugarske, Rumunije, Hrvatske i Slovenije. Za više informacija, kliknite ovjde.

Zašto MBA?

MBA program (Master of Business Administration) je najviši oblik poslovne edukacije. Studenti COTRUGLI poslovne škole, kao najveću prednost MBA programa ističu promjenu u načinu razmišljanja, koja je ključni faktor za bolje donošenje odluka i napredak u karijeri, a cjelokupan doživljaj sa programa kao iskustvo koje im je promijenilo život.

Zašto COTRUGLI?

COTRUGLI poslovna škola je svrstana među 2% međunarodno AMBA (Association of MBA's) akreditovanih poslovnih škola u svijetu, kao što su INSEAD, IMD, ESCP,... Okuplja uspješne i perspektivne polaznike, kao i priznate međunarodne predavače i stručnjake. Alumni zajednica broji preko 2,000 pojedinaca, što je čini najvećom poslovnom mrežom u Jugoistočnoj Evropi.

COTRUGLI studenti imaju prosječno 5 godina (MBA) i 12 godina (EMBA) radnog iskustva. Program je dizajniran da zahtijeva minimalno odsustvo sa posla. Strukutura polaznika, u odnosu na pozicije sa kojih dolaze, govori da je preko 70% njih na rukovodećim pozicijama u većim ili manjim organizacijama, bilo kao direktori kompanija i sektora ili kao samostalni preduzetnici.

Polaznici programa su stručnjaci iz različitih industrija, kao što su: bankarska, IT, građevinska, farmaceutska, automobilska, telekomunikaciona, FMCG...

Kako se prijaviti za stipendije?

COTRUGLI ove godine u Crnoj Gori dodjeljuje po četiri polovične stipendije i šest stipendija od 30% za svaki program. Ako ste stekli relevantno radno iskustvo, imate fakultetsku diplomu i govorite engleski jezik, možete se prijaviti za E/MBA stipendije OVDE.

Iskustva COTRUGLI polaznika

"COTRUGLI Executive MBA program je za mene jedno nevjerovatno, dobro zaokruženo iskustvo učenja sa biznis pristupom, koje je unaprijedilo moje samopouzdanje, sposobnost da rješavam situacije u radnom okruženju i donosim edukovane odluke u raznim oblastima. Izbor modula programa sa profesorima visokog nivoa, profesionalni administrativni tim, pozitivan duh među studentima sa kulturnom i poslovnom raznovrsnošću za mene čine posebnu dodatnu vrijednost. To je jedan moćan paket koji pruža priliku za značajnim intelektualnim, društvenim, finansijskim i karijernim uspjehom, i samo žalim zašto ga nisam imala prije deset godina".

Kristina Bukilić, Direktor računovodstva i finansija, Erste Banka AD Podgorica

"Edukativni proces u COTRUGLI-ju prilagođen je današnjem ubrzanom trenutku, ali, u svojoj praktičnosti, ipak stavlja akcenat na kvalitet, koji ga i definiše u zainteresovanoj javnosti".

Rade Ljumović, Direktor, Henley & Partners Montenegro

"Najbolja odluka u posljednjih 20 godina. Visok nivo upotrebne vrijednosti edukacije u praksi, izuzetan profesorski kadar, proučavanje realnih kompleksnih studija slučaja. Dodatna, rekao bih posebna vrijednost programa, kroz umrežavanje. Proširenje vidika, sagledavanje i analiza biznisa iz drugačijih uglova, jačanje zdrave kritičke svijesti i načina razmišljanja, savladavanje jezika argumenata i činjenica. Topla preporuka!".

Marko Gajović, Direktor sektora za restrukturiranje, NLB Banka AD Podgorica