Primjer kako privući ulaganja - Vijesti.me
AMBASADORI SAD-A U DUKLEY GARDENSU

Primjer kako privući ulaganja

22 ambasadora u posjeti, na čelu sa Brajanom Hojtom Jiem

Brajan Hojt Ji, Margaret En Uehara, Stratex grupa
Brajan Hojt Ji, Margaret En Uehara, Stratex grupa (Foto: Stratex grupa)

Dukley Gardens, projekat Strateks grupe, posjetila su 22 američka ambasadora na čelu sa pomoćnikom zamjenika državnog sekretara za Evropu i Aziju, Brajanom Hojtom Jiem i ambasadorkom u Crnoj Gori Margaret En Ueharom. 

Ambasadori i zvaničnici, kako je saopšteno iz Strateksa, prisustvovali su svečanoj večeri organizovanoj u restoranu koji se nalazi u okviru kompleksa Dukley Gardens. 

Uehara je navela investicije Strateks grupe kao pozitivan primjer za privlačenje novih američkih investitora u Crnu Goru.

Predsjednik Strateks grupe Neil Emilfarb, zahvalio se zvanicama, govoreći o svom razvojnom putu kao i o planovima za dalje investicije. 

Održana je prezentacija projekata Strateksa u okviru koje je bilo riječi o investicionoj klimi, barijerama i izazovima investiranja u Crnoj Gori.

Strateks grupa je međunarodna grupa kompanija u sektoru nekretnina i ugostiteljstva. U Crnoj Gori posluje od 2006. godine i predstavlja najvećeg američkog investitora.

Vlasnik je Dukley porodice brendova među kojima su najpoznatiji Dukley Gardens, Dukley Residences i Dukley Marina u čiju modernizaciju i razvoj Stratex ulazi sa turskom Dogus grupom.