Primjer kako privući ulaganja

22 ambasadora u posjeti, na čelu sa Brajanom Hojtom Jiem
160 pregleda 0 komentar(a)
Brajan Hojt Ji, Margaret En Uehara, Stratex grupa, Foto: Stratex grupa
Brajan Hojt Ji, Margaret En Uehara, Stratex grupa, Foto: Stratex grupa
Ažurirano: 01.10.2016. 16:02h

Dukley Gardens, projekat Strateks grupe, posjetila su 22 američka ambasadora na čelu sa pomoćnikom zamjenika državnog sekretara za Evropu i Aziju, Brajanom Hojtom Jiem i ambasadorkom u Crnoj Gori Margaret En Ueharom.

Ambasadori i zvaničnici, kako je saopšteno iz Strateksa, prisustvovali su svečanoj večeri organizovanoj u restoranu koji se nalazi u okviru kompleksa Dukley Gardens.

Uehara je navela investicije Strateks grupe kao pozitivan primjer za privlačenje novih američkih investitora u Crnu Goru.

Predsjednik Strateks grupe Neil Emilfarb, zahvalio se zvanicama, govoreći o svom razvojnom putu kao i o planovima za dalje investicije.

Održana je prezentacija projekata Strateksa u okviru koje je bilo riječi o investicionoj klimi, barijerama i izazovima investiranja u Crnoj Gori.

Strateks grupa je međunarodna grupa kompanija u sektoru nekretnina i ugostiteljstva. U Crnoj Gori posluje od 2006. godine i predstavlja najvećeg američkog investitora.

Vlasnik je Dukley porodice brendova među kojima su najpoznatiji Dukley Gardens, Dukley Residences i Dukley Marina u čiju modernizaciju i razvoj Stratex ulazi sa turskom Dogus grupom.

Bonus video: