Privredni sud: Jovanić odgodio ročišta do 13.aprila

„Obavještavamo javnost da se ročišta u prvom stepenu koja su zakazana u Privrednom sudu CG u periodu od 30.marta do 13. aprila 2020. godine odlažu"
1265 pregleda 0 komentar(a)
Jovaniću stiglo pet novih prigovora na odluku stečajne uprave “Dakića”, Foto: Savo Prelević
Jovaniću stiglo pet novih prigovora na odluku stečajne uprave “Dakića”, Foto: Savo Prelević

U skladu sa preporukama Ministarstva zdravlja od 13. marta ove godine, a sve u cilju sprečavanja širenja koronavirusa (COVID 19), zaštite zdravlja zaposlenih i građana, predsjednik Privrednog suda Crne Gore Blažo Jovanić odgodio je ročišta u ovoj instituciji do 13.aprila.

„Obavještavamo javnost da se ročišta u prvom stepenu koja su zakazana u Privrednom sudu CG u periodu od 30.marta do 13. aprila 2020. godine odlažu.U izuzetnim slučajevima, kada to razlozi cjelishodnosti opravdavaju, sud može donijeti odluku da se ročište održi, o čemu je dužan da posebno obavijesti stranke. Takođe, shodno donijetim mjerama u radu sa strankama i učesnicima sudskog postupka, sud će primati pismena putem Pošte Crne Gore i elektronske pošte. Svi kontak telefoni i e-mailovi sudskih pisarnica su dostupni na internet stranici suda“, saopšteno je iz kabineta predsjednika Privrednog suda.

Ročišta u ovom sudu se, zbog epidemiološke situacije u čitavoj državi, podsjetimo, ne održavaju od 16.marta.

Bonus video: