Prvi potez direktora EPCG: "Audi" od 50.000 eura

"Odgovor na vaše pitanje je - da. Bio sam mjesec i po u Crnoj Gori bez auta i spavao u hotelu", odgovorio je Pastori na pitanje poslanika DF-a Strahinje Bulajića, koga je zanimalo da li je tačno da je njegov prvi potez bio da mu EPCG kupi sportski automobil “audi”
71 pregleda 0 komentar(a)
Stefano Pastori pred Odborom za ekonomiju, Foto: Savo Prelević
Stefano Pastori pred Odborom za ekonomiju, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 17.10.2014. 06:27h

Izvršni direktor EPCG-a Stefano Pastori rekao je na jučerašnjem kontrolnom saslušanju pred Odborom za ekonomiju, finansije i budžet da mu je EPCG za lične potrebe kupila "audijev" automobil vrijedan 50.000 do 60.000 eura, nakon što je mjesec i po dana proveo bez automobila

"Odgovor na vaše pitanje je - da. Bio sam mjesec i po u Crnoj Gori bez auta i spavao u hotelu", odgovorio je Pastori na pitanje poslanika Demokratskog fronta Strahinje Bulajića, koga je zanimalo da li je tačno da je prvi potez Pastorija bio da mu EPCG kupi sportski automobil “audi”.

On je rekao da je vozni park EPCG zastario te da se na godišnjem nivou za servis 433 automobila troši oko tri miliona. On je dodao da je predložio Odboru da iznajme automobile, a ako se ne odobri ta mjera, biće “prinuđen da kupi nove automobile".

Bonus video: