Saniteco i Polin otkupili tendersku dokumentaciju za igradnju akva parka

Opština Ulcinj je 1. oktobra raspisala međunarodni tender za davanje u zakup od 30 godina zemljišta u Štoju za izgradnju vodenog grada
102 pregleda 3 komentar(a)
Velika plaža, Foto: Arhiva "Vijesti"
Velika plaža, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 14.10.2014. 14:04h

Podgorička kompanija Saniteco i turska firma Polin preuzele su tendersku dokumentaciju za izgradnju akva parka na Velikoj plaži, saznaje Portal Ul-info.

Saniteco se, kako se navodi na sajtu firme, bavi prodajom i ugradnjom bazenske tehnike, postrojenja za filtraciju voda, fontanskih sistema i dodatne opreme, dok je Polin jedna od najpoznatijih svjetskih kompanija specijalizovanih za izgradnju akva parkova.

Opština Ulcinj je 1. oktobra raspisala međunarodni tender za davanje u zakup od 30 godina zemljišta u Štoju za izgradnju vodenog grada. Zainteresovani za zakup zemljišta površine 25,25 hiljada metara kvadratnih ponude mogu dostavljati do 31. oktobra.

Zemljište u Donjem Štoju, koje je vlasništvo Opštine Ulcinj, ponuđeno je po minimalnoj cijeni od 1,1 eura za kvadratni metar na godišnjem nivou. Pravo učešća na tenderu imaju domaći i strani građani i preduzeća koji kupe tendersku dokumentaciju, dostave ponudu sa iznosom zakupnine na godišnjem nivou, uplate depozit od 20 odsto vrijednosti minimalne cijene zakupa ili dostave garanciju naplativu na prvi poziv sa rokom važenja od 90 dana, u ukupnom iznosu od 5,61 hiljadu eura.

Ponude se mogu dostavljati svakog radnog dana do 31. oktobra, u periodu od 11 do 14 sati, neposrednom predajom u građanski biro Opštine Ulcinj. Javno nadmetanje biće organizovano 6. oktobra u velikoj Sali Opštine Ulcinj. Odluka o najboljem ponuđaču biće donijeta u roku od 15 dana i objavljena na sajtu i oglasnoj tabli Opštine.

Bonus video: