Simović u Londonu: Dogovorena saradnja sa kolegama iz Velike Britanije

Kako se navodi, tokom sastanka su definisana polja saradnje i podrške Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i hrane Velike Britanije Crnoj Gori
316 pregleda 2 komentar(a)
Milutin Simović, Foto: Vlada Crne Gore
Milutin Simović, Foto: Vlada Crne Gore
Ažurirano: 25.10.2017. 19:25h

Crnogorsko Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja dogovorilo je saradnju sa kolegama iz Londona, i biće razmotreni konkretni projekti, u cilju obezbjeđivanja ekspertske podrške i usavršavanja kadrova iz Crne Gore u prestižnim institucijama Velike Britanije.

Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Crne Gore Milutin Simović razgovarao je danas u Londonu sa visokim zvaničnikom Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i hrane, Damjanom Tvejtsom.

Simović je, kako je saopšteno iz Vlade, priliku iskoristio za predstavljanje aktuelnih procesa u unapređenju sektora poljoprivrede i posebno ribarstva.

Kako se navodi, tokom sastanka su definisana polja saradnje i podrške Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i hrane Velike Britanije Crnoj Gori.

"U tom pravcu će se razmotriti konkretni projekti, u cilju obezbjeđivanja ekspertske podrške i usavršavanja kadrova iz Crne Gore u oblasti poljoprivrede, ribarstva i bezbjednosti hrane, u prestižnim institucijama Velike Britanije", kaže se u saopštenju.

Bonus video: