Skupština EPCG krajem decembra o isplati dividende

Sjednici Odbora direktora EPCG, koja je održana u Plužinama, prisustvovao je i državni sekretar u Ministarstvu ekonomije, Nikola Vujović
679 pregleda 1 komentar(a)
Zgrada EPCG, Foto: Ivan Petrušić, Ivan Petrušić, Ivan Petrušić
Zgrada EPCG, Foto: Ivan Petrušić, Ivan Petrušić, Ivan Petrušić
Ažurirano: 26.11.2019. 13:02h

Odbor direktora Elektroprivrede zakazao je za 27. decembar ove godine vanrednu Skupštinu akcionara, a na dnevnom redu će biti predlog odluke o isplati dividende za 2018. godinu.

Sjednici Odbora direktora EPCG, koja je održana u Plužinama, prisustvovao je i državni sekretar u Ministarstvu ekonomije, Nikola Vujović.

“Nakon sjednice, Odbor direktora održao je sjednicu u svojstvu skupštine akcinara Rudnika uglja Pljevlja (RUP), čiji je EPCG stoprocentni vlasnik. Članovi Odbora direktora i najuže rukovodstvo kompanije sa izvršnim direktorima RUP-a i CEDIS-a te državnim sekretarom u Ministarstvu ekonomije, posjetili su HE “Piva”, gdje je u toku završna faza kapitalne rekonstrukcije agregata A2“, saopšteno je iz EPCG.

Rekonstrukciju ovog postrojenja, prema Ugovoru vrijednom oko 1,7 miliona eura, izvodi konzorcijum tri kompanije: Litostroj Power, Končar - Generatori i motori dd i Elektroremont Subotica, sa podizvođačima.

Bonus video: