Sredanović: Milošević nastavlja mobing prema meni

Ona tvrdi da je posredstvom medija saznala da se protiv nje najavljuje pokretanje disciplinskog postupka
346 pregleda 15 komentar(a)
Rade Milošević, Foto: Savo Prelević
Rade Milošević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 12.07.2016. 18:46h

Direktor Zavoda za zapošljavanje Rade Milošević nastavlja sa neosnovanim optužbama, saopštila je Zorica Sredanović, savjetnica u ZZZCG.

Ona tvrdi da je posredstvom medija saznala da se protiv nje najavljuje pokretanje disciplinskog postupka.

"Valjda ću, po završetku praznika, i vidjeti taj papir, jer novopečeni direktor još nije naučio da u svakom sporu postoji i druga strana. Suštinski, to je samo nastavak mobinga Miloševića prema meni, još od prvog dana njegovog dolaska u Zavod. Uz "manu" da sam, kao dojučerašnji novinar Pobjede, " režimski" čovjek, predlagao je da se povučem sa mjesta PR-a, nagovarao da idem na neplanirani odmor, sve u cilju dovođenja PR-a po njegovoj mjeri", navodi Sredanović.

Dodaje da nema nikakvog problema sa Upravom za kadrove, ali i da se "Milošević suoči sam sa sobom i sa Upravom, čiji ćemo biti "gosti" - ukoliko do disciplinskog postupka zaista dođe".

"Moj dosije u Upravi za kadrove je besprekoran, dok za 30 godina javnog rada nemam mrlje, ni lične, ni profesionalne. Međutim, kako su mediji pisali i prenosili ovih dana, Milošević je iz te Uprave najuren zbog nečasnih radnji ( tekst ostao, ali demantija nema...). Optužbe Miloševića već sam javno opovrgla, ali kada pokušava da svoj integritet brani disciplinskim postupkom - sa zadovoljstvom ću to još jednom uraditi. Ko o čemu, Milošević o prijavama! Specijalno tužilaštvo, u međuvremenu, odbacilo je krivičnu prijavu protiv Zavoda i Vukice Jelić, u svojstvu direktora, povodom navodnih zloupotreba u realizaciji programa "Stop sivoj ekonomiji"", zaključuje Sredanović.

Bonus video: