Stari sjaj na novoj adresi

Vidimo se na novoj adresi UL. Miljana Vukova 6 (Zlatarska ulica) sa poznatim i prepoznatljivim kvalitetom
6088 pregleda 0 komentar(a)
Zlatara Majdanpek
Zlatara Majdanpek
Ažurirano: 14.11.2019. 09:00h

Kada kažete zlato, najčešće pomislite na Zlataru Majdanpek. Razlog tome jeste što se zlatarskim zanatom bavimo pedeset godina. Prateći moderan dizajn i nove tehnologije usavršili smo umijeće oblikovanja plemenitih metala, ali smo ostali dosljedni prepoznatljivom kvalitetu I stilu.

Ono što je I slogan naše firme “Za sva vremena” govori o kvalitetu naših proizvoda a rezultat toga su stalne, privržene zadovoljne mušterije. U ponudi naših prodavnica Zlatare Majdanpek koje se nalaze u Hotelu Nikić Ul. Kralja Nikole 1 I novom objektu Ul. Miljana Vukova 6 (Zlatarska ulica) imamo ogrlice, lance, minđuše, narukvice, prstene, burme, privjeske, zlatnike. Za sve koji vole nakit sa cirkonima i poludragim i dragim kamenjem, nudimo veliki izbor modela, a posebno izdvajamo dijamanstski nakit koji može zadovoljiti baš svačiji ukus.

zlatara Majdanpek

U ponudi naših prodavnica Zlatare Majdanpek pored vjereničkog prstena, možete pronaći burme različitog oblika i dizajna – ravne, anatomske, poluokrugle, matirane. Sve burme izrađujemo u bijelom, žutom i roze zlatu, kao i u kombinaciji boja. Ono na šta smo ponosni jeste izrada dukata (zlatnika) sa različitim motivima i težinama.

zlatara Majdanpek

Budite originalni, a tradicionalni i poklonite dukate koji su izrađeni u kovačnici Majdanpek koja ima višedecenijsko iskustvo kada je u pitanju izrada vrijednih novčića. Zlatnik predstavlja jedinstven i divan poklon za mnoge prilike. Sjajem i svojom velikom vrijednošću podsjećaju one koji su ih dobili na drage ljude koji su ih poklonili, ti trenuci darivanja nikada se ne zaborave.

Prateći modne trendove u našu ponudu uvrstili smo rucne satove renomiranih proizvođača, neki od njh su Casio, G-Shock, Edifice, Royal, Nautica, Citizen, Go Girl, Guess, Polo, Chronostar, Esprit, Daniel Klein, Q&Q, Bigoti (uskoro jos novih brendova I iznenađenja) U radnjama Zlatare Majdanpek možete pogledati veliki izbor moderno dizajniranog srebrnog italijanskog nakita, u ponudi su narukvice, minđuše, ogrlice, lančići, privjesci i prstenje.

Zlatara Majdanpek vrši i otkup zlata po najpovoljnijm cijenama, i ono što je najvažnije isplata je odmah.

Najbolji način da se uvjerite u sve ovo jeste da nas posjetite, a više o našim proizvodima možete pronaći i na našoj web stranici http://fingold.org/ ,

instagram stranici https://www.instagram.com/zlatara_majdanpek_pg/?hl=sr

Kao i na Facebook stranici : https://www.facebook.com/zlataramajdanpekpg/

Kada poželite da nakitom izazovete emocije, obradujete voljene, ili jednostavno udovoljite sebi, put će vas neminovno dovesti do Zlatare Majdanpek.

Vidimo se na novoj adresi UL. Miljana Vukova 6 (Zlatarska ulica) sa poznatim i prepoznatljivim kvalitetom.

Na dan otvaranja 14.11.2019 u 12h, pripremili smo popuste od 10-30% na brojne proizvode.

zlatara Majdanpek