Sve trgovine od četvrtka rade od 8 do 18 časova - Vijesti.me
POJAŠNJENJE MINISTARSTVA EKONOMIJE

Sve trgovine od četvrtka rade od 8 do 18 časova

"Obavještavamo trgovce da mjera ograničenja radnog vremena počinje da važi od 26. marta kako bi svi uspjeli da na vrijeme organizuju i planiraju rad u trgovinama"

Ilustracija
Ilustracija (Foto: Shutterstock)

Trgovine na koje se odnose mjera države u borbi protiv širenja koronavirusa od četvrta, 26. marta, rade ograničeno od 8 do 18 časova.

To je večeras preciziralo Ministarstvo ekonomije.

"Obavještavamo trgovce da mjera ograničenja radnog vremena počinje da važi od 26.marta kako bi svi uspjeli da na vrijeme organizuju i planiraju rad u trgovinama", saopštilo je Ministastvo ekonomije.

Iz Nacionalnog koordinacionog tima za zarazne bolesti danas je saopšteno da je oobaveza apoteka, objekata u kojima se obavlja trgovina hranom, pićem i sredstvima za higijenu, specijalizovanih objekata za prodaju opreme za bebe, građevinskih proizvoda, sredstava za zaštitu i prihranu bilja i sadnog materijala, proizvoda za ishranu i liječenje životinja, poljoprivrednih mašina i pogrebne opreme da radno vrijeme organizuju u periodu od 8 do 18 časova, osim dostave na adresu kupca, koja se može vršiti u radno vrijeme, koje trgovac istakne, u skladu sa propisima.


Vidi sve komentare