U Beogradu odigran golf turnir „Luštica Bay“

U Beogradu je minulog vikenda predstavljen je i budući golf teren u naselju Luštica Bay u Tivtu
2 komentar(a)
Ažurirano: 30.06.2014. 15:25h

Zaljubljenici u golf i zainteresovani posjetioci Ade Ciganlije, u društvu predstavnika kompanije „Luštica Development iz Tivta, okupili su se proteklog vikend na golf turniru „Luštica Bay Golf Challenge u Beogradu.

Golf turnir „Luštica Bay“ je bio drugi GCB Masters sezone, a okupio 65 golfera podijeljenih u tri kategorije.

„Pored brojnih vrijednih nagrada, kompanija „Luštica Development“ je obezbijedila i specijalnu nagradu – sedmodnevni odmor u El Guni u Egiptu, za golfera sa najboljim Stableford neto rezultatom. Nagradu je osvojio Kosta Ginić“, saopšteno je iz „Luštice Development“ čiji je većinski vlansnik egipatsko-švajcarski konzorcijum „Orascom“ koji stoji i iza popularnog egipatskog ljetovališta na Crvenom moru.

Tokom turnira na Adi Ciganliji, u Beogradu je minulog vikenda predstavljen je i budući golf teren u naselju Luštica Bay u Tivtu, a koji će će biti izgrađen na površini od 86 hektara.

Teren će imati 18 rupa i spada u kategoriju terena za održavanje turnira u golfu. U sklopu golf terena, planirano je preko 19 hektara zelenila, kao i golf klub. Na lokaciji budućeg terena tokom ljetnje sezone postoji i vježbalište za golf.

Luštica Bay se gradi u zalivu Trašte, nadomak Tivta, na jednom od najljepših dijelova crnogorske obale.

„Ovaj gradić će privući ljubitelje prirode, zdravog života i aktivnih sadržaja tokom cijele godine. Biće izgrađeno više od 1.000 stanova, preko 500 stambenih vila i kuća, sedam hotela, golf teren, dvije marine, šetalište sa restoranima i kafićima i drugi prateći objekti. Cjelokupan izgled naselja je u skladu sa tradicionalnom arhitekturom crnogorskog primorja. Prvi stanovnici, kupci nekretnina, će dobiti ključeve svojih stanova početkom 2015. godine“, saopšteno je juče iz „Luštice Development“.

Galerija

Bonus video: