U Budvi se može proći i sa 20 eura dnevno

Budva, kako je kazala Rađenović, jeste hotel Splendid, jeste Sveti Stefan, jeste Avala, Maestral, Monte Cassa, Queen, Palas, Mediteran, jeste Iberostar
302 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 22.08.2011. 19:02h

Prijestonica crnogorskog turizma Budva jeste prepoznatljiva po velikim i luksuznim hotelima i rizortima, ali Turistička organizacija te opštine (TOB) nastoji da prezentuje i napor svih onih ugostitelja, privrednika i domaćina koji svojom ponudom čine Budvu pristupačnom i gostu manje platežne moći, kazala je direktorica TOB-a Jelena Rađenović.

"Dan boravka u Budvi u privatnom smještaju, sa uračunata tri obroka (npr. restoran LM ili Kairos), parkingom, iznajmljenom ležaljkom na plaži, predahom za kafu u kafeu Perla i ulazom u Muzej staje 32 eura. Za one koji maksimalno vode računa o svom budžetu, u privatnom smještaju na bazi polupansiona, sa uračunatom kafom i flaširanom vodom u kafeu Perla i jednim pivom tokom večernje šetnje dan staje svega 22 eura. Ukoliko ne želite da gubite vrijeme sjedeći u restoranu, uz fastfood obrok (pljeskavica u lepinji, giros) dan možete provesti i za 19-20 eura", rekla je Rađenović “Vijestima”.

Dan boravka u Buljarici u privatnom smještaju, sa uračunata tri obroka, parkingom, iznajmljenom ležaljkom na plaži, kafom može se naći za 22 eura

"Dan boravka u Bečićima ili Rafailovićima u privatnom smještaju, sa uračunata tri obroka u nekom od restorana, parkingom, iznajmljenom ležaljkom na plaži i kafom iznosi 26,50 eura, cijena u hotelu sa uključenim polupansionom, ručkom u nekom od restorana, iznajmljenom ležaljkom kafom i vodom, iznosi 33,8 eura.

Dan boravka u Buljarici u privatnom smještaju, sa uračunata tri obroka, parkingom, iznajmljenom ležaljkom na plaži, kafom može se naći za 22 eura. Za one koji žele veći komfor u Petrovcu hotelski smještaj (3 zvjezdice) na bazi ručka u nekom od restorana koji nudi dnevni meni, udobnost ležaljke na plaži, kafu, vodu i pivo, dan će koštati 40 eura. Dan boravka na Jazu, u vili Posejdon, sa iznajmljenom ležaljkom i kafom u plažnom baru košta 38,20 eura", navela je Rađenović.

Destinacija dostupna za sve

Budva, kako je kazala, jeste hotel Splendid, jeste Sveti Stefan, jeste Avala, Maestral, Monte Cassa, Queen, Palas, Mediteran, jeste Iberostar “i tako ukupno 29 hotela sa 5, 4+ i 4 zvjezdice gdje je gostu dostupan sav komfor i luksuz za idealan odmor, kao u najrazvijenim ljetovalištima”.

Budva jeste i destinacija dostupna za sve one koji ne mogu da priušte odmor u luksuznom hotelu, večeru u elitnom restoranu ili ležaljku na pojedinoj plaži", rekla je Rađenović

Ona je dodala da Budva može da zadovolji potrebe i svjetske elite, poput Sofije Loren (koja je rekla je da je ljetovanje iz snova doživjela na Sv. Stefanu-postoji u knjizi utisaka), Silvestera Stalonea, Anđeline i Breda, Ronaldinja, Roberta Kavalija...

"Budva jeste Grad teatar koji je ljetos proslavio jubilej - 25 godina postojanja. Ali isto tako, Budva jeste i destinacija dostupna za sve one koji ne mogu da priušte odmor u luksuznom hotelu, večeru u elitnom restoranu ili ležaljku na pojedinoj plaži", rekla je Rađenović.

Svi segmenti turističke ponude dobro promovisani

"Posebno nastojimo da prezentujemo i napor svih onih ugostitelja, privrednika i domaćina koji svojom ponudom čine Budvu pristupačnom i gostu manje platežne moći"

"U ovom smislu, posebno bi nam bilo zadovoljstvo da Vaš dnevni list prezentuje našoj javnosti, ali i svim turistima kojih ovih dana u Budvi ima preko 40.000 i ponudu hotela, privatnog smještaja, ugostitelja, koja se, takođe, kvalitetom usluge, enterijerom, ugostiteljskog mobilijara ne razlikuje, nego možda prednjači u odnosu na uporednu ponudu u Evropi. I pored toga što je potražnja za najskupljim dijelom ponude naše rivijere jako velika i nešto što je i najlakše prodati, posebno nastojimo da prezentujemo i napor svih onih ugostitelja, privrednika i domaćina koji svojom ponudom čine Budvu pristupačnom i gostu manje platežne moći", kazala je Rađenović.

Galerija

Bonus video: