U Gintašu otvoren hotel "Ramada"

Direktor prodaje i marketinga Bojan Stojanović kazao je da hotel ima 110 soba, 98 standardnih i deluks soba, a ostalo su apartmani
468 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 04.05.2012. 15:51h

Predstavnici hotela “Ramada” su promovisali taj brendirani hotel koji je od 20. aprila otvorio svoja vrata za goste u “Gintašu”.

Direktor prodaje i marketinga Bojan Stanojević kazao je da hotel ima 110 soba, 98 standardnih i deluks soba, a ostalo su apartmani. Noćenje u standardnoj sobi je 100, a u “de luks” 115 eura.

"Imamo jako interesantne “japanese”, “garden”, “grand”, “king” a ono što je Podgorici jako bilo potrebno je jedan “diplomatic” apartman, sa 132 kvadrata. Hotel je za sada predao zahtjev Ministarstvu za kategorizaciju od pet zvjezdica i nadamo se da ćemo to i da dobijemo.

Imali smo već prve goste i komentari su jako pozitivni. Dio apartmana se još uvijek dorađuje s obzirom na to da moramo standarde da ispoštujemo i ovog mjeseca ćemo znati da li će biti “4+” luksuzni hotel ili hotel sa pet zvjezdica.

Ovo je klasični biznis hotel u srcu Podgorice i nadam se da ćemo napraviti jednu zdravu konkurenciju na radost svih Podgoričana i građana Crne Gore", rekao je Stojanović.

Generalni direktor hotela “Ramada”, Levent Topcuoglu, je turski građanin koji je radio za Mardam palas, a brend “Ramada” pripada Wyndham grupi, koja je po broju hotela najveća u svijetu.

Njegova odluka da dođe u Podgoricu je, kako je kazao, to što žele da pokrenu luksuzni servis i standarde, a ne samo luksuzan hotel.

Nastaviće da investiraju

Stanojević je istakao da “Gintaš” kompanija posluje u Crnoj Gori već 17 godina i među prvim kompanijama je koje su došle u Crnu Goru.

"Ovo je “grinfild” investicija od zelene pijace, preko Mall of Montenegra do hotela “Ramada”. Ukupna investicija je oko 50 miliona eura, a posljednji dodatak vrijedan je oko 15 miliona eura. Gintaš mont će nastaviti da investira u Podgorici.

Ideja da se ovdje napravi jedan poslovni hotel je nastala onda kada je puno naših gostiju došlo u Podgoricu i nije mogao da se nađe adekvatan smještaj, što je bio jedan od većih problema", dodao je Stanojević.

Galerija

Bonus video: