U Opštini Budva ne žale pare na poklone

Najluksuzniji poklon je “Pierre Cardin” set metalnih hemijskih olovaka i penkala u lux kartonskoj kutiji, sa laserskom gravurom logotipa, i biće izrađena samo dva komada
5958 pregleda 3 komentar(a)
Opština Budva, Foto: Vuk Lajović
Opština Budva, Foto: Vuk Lajović

Luksuzni set metalnih hemijskih olovki i penkala “Pierre Cardin”, biorazgradive rasklopive kocke, personalizovani rokovnici sa crnogorskim generalijama, set manikira sa pincetama i makazicama... nalaze se na spisku poklona čiju izradu je naručio protokol predsjednika Opštine Marka Bata Carevića. To je samo dio poklona koje će Carević i drugi opštinski zvaničnici poklanjati poslovnim partnerima i članovima delagacija koji posjećuju Budvu.

Naime, Opština je raspisala javni poziv za izradu gotovo 2.600 komada raznih poklona za potrebe protokola, za šta je izdvojeno 14.990 eura.

Javnom nabavkom traži se najpovoljniji ponuđač za izradu suvenira - ručno rađenog autorskog djela sa motivima Budve, i to 60 komada, potrebno je i 300 personalizovanih rokovnika sa štampanom koricom u koloru i tipskim knjižnim blokom sa crnogorskim generalijama, i po 300 komada personalizovanih kesa i stonih kalendara u koloru. Na spisku poklona čija se izrada traži je i 60 keramičkih šolja, 100 fascikli i 500 komada Ruber metalnih olovki sa laserskom gravurom logotipa. Traži se i nabavka 50 manikir seta sa šest alata u futroli od eko kože (makazice, pinceta, grickalica, turpije...), kao i stotinu setova plastičnih pomoćnih baterija sa auto i strujnim punjačem sa logotipom.

Protokol je zatražio i izradu 100 biorazgradivih rasklopivih kocki sa obilježivačima, papirima za beleške i držačem za olovke sa logotipom, stotinu USB flash memorija u obliku ključa, kao i stotinu komada poslovnih setova sa tri elementa u lux kutiji -metalna hemijska olovka, metalni privjesak i vizitar presvučen eko kožom u plavoj mastilo boji.

Naručena je i izrada po stotinu velikih i manjih sklopinih kišobrana, po stotinu metalnih elektronskih upaljača u poklon kutiji i eleketronskih plastičnih upaljača, kao i stotinu komada metalnih bluetooth zvučnika sa punjivom baterijom.

Najluksuzniji poklon je “Pierre Cardin” set metalnih hemijskih olovaka i penkala u lux kartonskoj kutiji, sa laserskom gravurom logotipa, i biće izrađena samo dva komada.

Rok izvršenja ugovora je 365 dana od dana potpisivanja ugovora, a kako se navodi, predviđa se sukcesivna isporuka u toku godine.

Bonus video: