UNIQUA osiguranje plasirala dva nova proizvoda

Otvorili su kancelarije u Beranama, u Ulici Miloša Mališića, dok su poslovnice u Baru, Herceg Novom i Nikšiću proširene i preseljene na nove adrese.
225 pregleda 0 komentar(a)
uniqua, Foto: Seebiz.eu
uniqua, Foto: Seebiz.eu
Ažurirano: 24.03.2011. 18:50h

UNIQA osiguranje je nakon dobrih rezultata u 2010. i dodatnog jačanja pozicije na crnogorskom tržištu nastavila sa širenjem mreže poslovnica, kao i kreiranjem i plasiranjem novih proizvoda, saopšteno je iz te kompanije.

U saopštenju se navodi da su otvorili kancelarije u Beranama, u Ulici Miloša Mališića, dok su poslovnice u Baru, Herceg Novom i Nikšiću proširene i preseljene na nove adrese.

"Početkom aprila je predviđeno otvaranje nove poslovnice i u Budvi, što će biti jedanaesta poslovnica UNIQA-e u Crnoj Gori od početka rada i ulaska na crnogorsko tržište 2008. UNIQA sada broji više od 90 zaposlenih koji rade i dnevno pružaju usluge najviših standarda građanima Crne Gore", stoji u saopštenju.

Pored širenja mreže poslovnica, UNIQA je, kako se dodaje, početkom 2011. kreirala i dva nova proizvoda.

Zdravlje&Blagostanje jedinstven na tržištu

"Proizvod Zdravlje&Blagostanje jedinstven je na tržištu, predstavlja dobrovoljno zdravstveno osiguranje. Odabirom ovog proizvoda, naši osiguranici mogu ublažiti neugodna iznenađenja i nepotrebne bolničke troškove. Posebne povoljnosti: Za porodično osiguranje odobrava se popust od 5 odsto na ukupnu premiju; za grupno osiguranje, popust se određuje u odnosu na veličinu grupe, i kreće se od 10 odsto do 20 odsto. Tokom godine veliki broj građana primoran je na boravak u bolnici. Uprkos obaveznom zdravstvenom osiguranju, boravak u bolnici uzrokuje troškove na koje niste računali. Dobrovoljno zdravstveno osiguranje kroz paket Zdravlje&Blagostanje pokriva, u zavisnosti od izabranog paketa: dnevnu naknadu za boravak u bolnici, fiksnu naknadu za lom kosti i fiksnu naknadu za hiruršku intervenciju (operaciju)", navode iz te kompanije.

Proizvod FAVORIT namijenjen je djeci 0-14, a ugovarač osiguranja može biti bilo koje lice.

U zavisnosti od visine akumuliranih sredstava i izbora osiguranika, polisa FAVORIT će jednog dana značiti školovanje u inostranstvu, početak privatnog biznisa, kupovinu prvog automobila ili zasnivanje porodice u sopstvenom domu.

"Poklonite svom favoritu polisu FAVORIT osiguranja jer, za razliku od ostalih poklona, ovaj poklon vremenom dobija na vrijednosti. Ulaganje može biti jednokratno, mjesečno, kvartalno, polugodišnje i godišnje do 19. godine života djeteta. Kada Vaš favorit napuni 19 godina i stekne zrelost za donošenje životnih odluka, moći će da iskoristi novac koji ste prethodnih godina ulagali u njegovu budućnost", stoji u saopštenju UNIQA osiguranja.

Bonus video: