Uz UNIQA osiguranje domaćinstva GRATIS usluga kućne asistencije

Ugovaranjem UNIQA polise domaćinstva sa uključenom uslugom kućne asistencije 24h, Osiguranik dobija i druge povoljnosti: popuste u Tehno Plus radnjama, salonu namještaja Zećanka, besplatan nadzor nad izvođenjem građevinsko-zanatskih radova u enteijeru, za sve enterijere koje bude projektovala firma Studio 4b.
2699 pregleda 0 komentar(a)
Osigurajte svoj mir uz UNIQA osiguranje, Foto: Shutterstock
Osigurajte svoj mir uz UNIQA osiguranje, Foto: Shutterstock

UNIQA Crna Gora je danas prezentovala nove benefite uz polisu osiguranja domaćinstva. Nezavisno od izbora paketa osiguranja, svi klijenti koji ugovore osiguranje domaćinstva će uz polisu osiguranja dobiti i besplatnu kućnu asistenciju.

„Servis kućna asistencija podrazumijeva organizaciju intervencije stručnog lica radi saniranja neispravnosti i šteta koje nastanu u domaćinstvu: servis električara, vodoinstalatera, bravara, staklara, stolara...

Svi naši klijenti će uz polisu osiguranja dobiti ovu uslugu besplatno na period od godinu dana, a samo jedan poziv će ih dijeliti od pomoći za sve neprijatnosti koje ih mogu zadesiti.“ – saopštili su iz UNIQA osiguranja.

U slučaju nastupanja potrebe za asistencijom, na raspolaganju je Call Centar 020/444-777 koji je u funkciji 24 sata na dan. Nakon prijave nastale štete ili neispravnosti u domaćinstvu na vodovodnim i kanalizacionim instalacijama, instalacijama za grijanje, instalacijama za gas, elektro instalacijama, blokiranje vrata, kao i štete na vanjskim staklenim prozorima i vratima, vanjskoj stolariji i vanjskim vratima, zbog kojih je onemogućeno zatvaranje unutrašnjeg prostora objekta, biće organizovana intervencija Ovlašćenog partnera za potrebe sanacije štete.

Pored kućne asistencija, ugovoranjem UNIQA polise osiguranja klijente očekuju i drugi benefiti:

- 20% popusta u Tehnoplus radnjama

- do 25% popusta u salonu namještaja Zećanka

- Popust u iznosu od 100% na usluge nadzora nad izvođenjem građevinsko-zanatskih radova u enteijeru za sve enterijere koje bude projektovala firma – Studio 4b.

UNIQA osiguranja je prva i za sada jedina osiguravajuća kuća koja nudi mogućnost online kupovine ovog proizvoda osiguranja, iz udobnosti svog doma ili kancelarije i to uz popust od 10%, preko UNIQA web shop-a.

U svega par klikova možete izračunati cijenu osiguranja, u zavisnosti od tipa i kvadrature objekta koji želite osigurati. Nakon uspješnog online plaćanja (unosom podataka sa platne kartice), na vašu e-mail adresu ćete dobiti polisu osiguranja kojom ćete na najbolji način zaštiti vašu oazu mira, mjesto kojem se uvijek vraćate.

Ukoliko ipak trebate više informacija od UNIQA prodajnih savjetnika u formi ispod ostaviti vaše podatke, a u veoma kratkom roku će vas kontaktirati iz UNIQA osiguranja kako bi zakazali sastanak u vama najbližoj poslovnici.

Ukoliko se desi osigurani slučaj pokriven polisom UNIQA osiguranja domaćinstva, štetu takođe možete prijaviti u svega par klikova sa bilo kojeg mobilnog uređaja – ONLINE, kako bi uz maksimalnu uštedu vremena, bez odlaska u poslovnicu, ostvarili svoja prava iz osiguranja.

Ugovaranjem odgovarajuće polise osiguranja za povoljnu cijenu ćete na najbolji način zaštititi ono za šta ste naporno radili večinu životnog vijeka, te mirno spavati tokom cijele godine.