Više od 1.200 korisnika dobilo besplatne 4G kartice

Telenor je, krajem maja, korisnicima omogućio besplatnu zamjenu pripejd kartica i tako brzi internet učinio još dostupnijim
5735 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija
Ilustracija
Ažurirano: 29.06.2019. 08:11h

Mogućnost da svoje 2G ili 3G kartice besplatno zamijeni 4G karticom do sada je iskoristilo oko 1200 Telenorovih pripejd korisnika. Uz karticu, Telenor im je poklonio i tri gigabajta besplatnog interneta. Telenor je, krajem maja, korisnicima omogućio besplatnu zamjenu pripejd kartica i tako brzi internet učinio još dostupnijim.

Kartice se mogu zamijeniti u Telenorovim prodavnicama, a potrebno je da uređaj koji se koristi podržava 4G mrežu. Telenor će, putem SMS-a, korisnicima poslati detaljnije informacije o preuzimanju 4G kartica.

Ovom inicijativom Telenor želi da što većem broju svojih korisnika omogući korišćenje savremenih usluga u najvećoj 4G mreži u Crnoj Gori. Prema rezultatima istraživanja koje je sprovela Agencija za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost, Telenor ima najveći broj 4G baznih stanica u zemlji, čak 364, a u 95% slučajeva za usluge prenosa podataka koristi se 4G tehnologija.