Vuksanović: SDP će prekinuti otimačinu i vratiti državu

Prodavati toliku površinu, nečiju đedovinu, sedam dana prije izbora može samo neko ko zna da će te izbore izgubiti, navodi Vuksanović
316 pregleda 0 komentar(a)
Draginja Vuksanović, Foto: Filip Roganović
Draginja Vuksanović, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 10.10.2016. 13:41h

Iza namjere da se skriveno od očiju javnosti prodaju stotine hiljada kvadrata zemlje u bescijenje, stoji, kako smo saznali iz štampe, doskorašnja službenica Ministarstva održivog razvoja i turizma, saopštila je članica predsjedništva SDP i kandidatkinja za poslanicu Draginja Vuksanović.

"Bilo bi neobično da iza toga stoji službenica bilo kojeg ministarstva, ali tek kad znamo da je na čelu ovog ministarstva čovjek prepoznat kao ministar neodrživog razvoja i pohare, jasna je i stvarna pozadina ove “valorizacije”. Prodavati toliku površinu, nečiju đedovinu, sedam dana prije izbora može samo neko ko zna da će te izbore izgubiti. Zbog toga su i navalili da otuđe i otmu najznačajnije resurse naše domovine. Hoće državu za sebe, hoće sve da zgrabe za sebe i za svoje okruženje. Njihova ljubav prema državi mjeri se eurima i biće za svaku onu državu koju mogu da unovče i stave u svoj džep", navodi Vuksanović.

Ona dodaje da će SDP vratiti državu i resurse svima, prekinuti otimačinu, i "od 17-tog ujutro predvoditi obnovu Crne Gore i iskoristiti sve njene resurse kako bi građani u našoj zemlji bili svoji na svome, a ne sluge u tuđim tj. njihovim vilama".

"A njima umjesto Kajmanskih i drugih egzotičnih ostrva slijedi seljenje u opozicione klupe i to na duži vremenski period. Nadležni organi će sigurno imati pune ruke posla u ispitivanju ove štetne i nezakonite rasprodaje jednog od bisera crnogorske obale", zaključuje Vuksanović.

Bonus video: