Folksvagenov recept za kompaktni krosover

T-Rok se dlikuje velikim mogućnostima personalizacije. Tako su umeci na komandnoj tablu boji karoseroije, a možete da odaberete i krov u drugoj boji
0 komentar(a)
fOLKSVAGEN
fOLKSVAGEN
Ažurirano: 19.09.2017. 18:48h

Folksvagen je svjetskoj javnosti pokazao svog predstavnika u klasi ukojoj vladaju reno kaptur, nisan đuk i opel moka. Kompakni SUV T-Rok (T-Roc) je sa 4,2 metra dužine je 25 cm kraći od tiguana.

Dizel ponuda se sastoji od 1.6 i 2.0 TDI agregata od 115 do čak 190 KS, a isti raspon snage je i kod benzinskih motora. Osnovni modeli će imati pogon na prednje točkove, dok će lod snažćnijih motira bitoi dostupan i sistem 4Motion i sedmostepni DSG mjenjač.

T-Rok se dlikuje velikim mogućnostima personalizacije. Tako su umeci na komandnoj tablu boji karoseroije, a možete da odaberete i krov u drugoj boji.

Minimalističku komandnu tablu dominira tačskrin od 6.5-inča, a opcija je najnoiviji multimedijalni sistem sa 8 inča i digitalna instrument tabla. Prtljažnik prima 445 litara - 15 više nego kaškai.

Oprema je bogata već kod osnovnog modela i obuhvata LED dnevna svjetla Bluetooth i točkove od 16-inča. Kad je u pitanju bezbjkednost je na visokom nivou, što dokazuje da sve verzije imaju automatsko kočenje u gradu i upozorenje pri napuštanju trake.

Folksvagen T-Rok stiže u prodajne salone krajem godine, kada će biti poznata i cijena ovog automobila.

Bonus video: