"Grand Theft Auto V" stiže na proljeće

U dugo očekivanom nastavku čuvenog serijala mjesto radnje biće Los Santos, Rockstarova verzija Los Anđelesa u kojoj se dijelom odvijala i radnja San Andreasa
50 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 19.11.2012. 19:24h

Novo izdanje megapopularnog serijala "Grand Theft Auto" biće definitivno najkompleksnija videoigra koja je ikad izašla iz "Rockstar"-ovog studija, piše "Game Informer".

GTA V, koji će biti pušten u prodaju na proljeće iduće godine, imaće tri upravljiva lika i mapu veću od onih iz GTA San Andreasa, "četvorke" i Red Dead Redemptiona – zajedno.

Glavni likovi u petom nastavku su Majkll, bivši pljačkaš banaka koji sada živi na visokoj nozi zahvaljujući dogovoru s policijom, Frenklin, mladi član bande koji je počeo polulegalno da raditi kao utjerivač dugova, i Trevor, manijakalni narkoman s dugogodišnjom kriminalnom karijerom. Igrači će moći da upravljaju bilo kojim od trojice likova,da se prebacuju iz jedne u drugu i treću ulogu kad god to požele, sve dok nisu usred misije koju su započeli.

Mjesto radnje biće Los Santos, "Rockstar"-ova verzija Los Anđelesa u kojoj se dijelom odvijala i radnja San Andreasa. U "Rockstar"-u su takođe otkrili da će "petica" imati više vozila od bilo koje epizode do sada, a poboljšano je i upravljanje.

Galerija

Bonus video: