Izabran Izvršni odbor DPS Budva: Nedostatak vizije, stručnosti i kredibiliteta koalicije na vlasti

"Time je zaokružena priča oko konstituisanja partijskih organa čime su stvoreni uslovi za kvalitetno upravljanje u narednom periodu. Izvršni odbor, osim koordinacije aktivnosti Opštinskog odbora, biće posvećen i jačanju partijske infrastrukture"

DPS logo
DPS logo (Foto: )

Opštinski odbor (OO) Demokratske partije socijalista (DPS) Budva sinoć je održao šestu sjednicu, na kojoj je na predlog predsjednika Predraga Jelušića, izabran novi Izvršni odbor od 25 članova, saopšteno je danas iz DPS Budva.

"Time je zaokružena priča oko konstituisanja partijskih organa čime su stvoreni uslovi za kvalitetno upravljanje u narednom periodu. Izvršni odbor, osim koordinacije aktivnosti Opštinskog odbora, biće posvećen i jačanju partijske infrastrukture. Takođe će pratiti rad Kluba odbornika.  Planirane aktivnosti Opštinskog odbora usmjerene su na unaprijeđenje funkcionisanja mjesnih odbora, intenziviranje komunikacije sa članstvom, i kontinuirano ukazivanje na nedostatak vizije, stručnosti i kredibiliteta politike koju personifikuje koalicija koja trenutno vrši vlast u Budvi", navodi se u saopštenju DPS Budva.