Izgleda li vam kao zlikovac: Kevin Spejsi u novom izdanju igrice Call of Duty

Nova epizoda se prodaje po cijeni od 60 dolara
91 pregleda 1 komentar(a)
Kevin Spejsi, Foto: Beta-AP
Kevin Spejsi, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 04.11.2014. 11:28h

Australijski ljubitelji video igrica u kojima učesnici pucaju jedni na druge, danas su prvi put mogli da uživaju u novom izdanju popularne video igrice Call of Duty s američkim glumcem Kevinom Spejsijem u ulozi zlikovca.

Poslije velikog komercijalnog uspjeha od 100 miliona prodatih igrica i nekoliko milijardi dolara zarade od 2003. godine, Call of duty nudi novu verziju - " Napredni rat" (Call of Duty:Advance Warfare) - direktno suočavanje vojnika iz budućnosti i plaćenog zlikovca kojeg igra Spejsi.

Studio Sledžhamer promijenio je mehaniku igre nudeći vojnicima "vanskeletna odijela" koja imaju "super-moć" .

Spejsijevi pokreti snimljeni su uz pomoć specijalnog uređaja kako bi se stvorio realističan virtuelni svijet Džonatana Ajronsa, mračnog zlikovca koji želi da vlada cijelim svijetom.

Igrica se odvija 2054. godine kada Atlas, moćna paravojna firma na čelu sa Ajronsom (Spejsi), pokušava da smijeni vladu.

Pun mržnje i želje za osvetom poslije sinovljeve smrti, Ajrons postaje opsjednut moći i želi da uništa svakog na svom putu.

Igrači preuzimaju uloge vojnika s desetostrukim mogućnostima za borbu.

Nova epizoda se prodaje po cijeni od 60 dolara sa specijalnim verzijama za najnovije konzole Sonija i Majkrosofta ili računare sa softverom Vindouza.

Bonus video: