Lazović: Digitalni marketing preduslov uspješnosti kompanija

Učesnici su na seminaru imali priliku da slušaju predavanje internacionalnog blogera i predavača iz oblasti poslovne primjene interneta, Dragane Đermanović
1 komentar(a)
Vujica Lazović, Foto: Savo Prelević
Vujica Lazović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 04.12.2015. 10:44h

Digitalni marketing je predulsov uspješnosti kompanija današnjice i postaje standard savremene ekonomije, što je činjenica koju ne treba dokazivati, saopštio je potpredsjednik Vlade i ministar za informaciono društvo i telekomunikacije, Vujica Lazović.

„Kao što znamo, efikasna komunikacija sa korisnicima jedan je od ključnih uspjeha svakog biznisa. U digitalnom društvu od brzine prenosa informacija zavisi uspjeh poslovanja“, rekao je Lazović na Improve seminaru o top trendovima u strateškom eKomuniciranju, koji je u četvrtak održan u Podgorici.

Na seminaru, koji je organizovala agencija Advantage u saradnji sa Ministarstvom za informaciono društvo i telekomunikacije i Victoria grupom, bilo je oko 100 učesnika, predstavnika finansijskog i energetskog sektora, telekomunikacionih kompanija, javnih preduzeća, državne uprave, opština, marketing agencija, IT stručnjaka, zaposlenih u turističkim organizacijama i hotelijera.

Učesnici su na seminaru imali priliku da slušaju predavanje internacionalnog blogera i predavača iz oblasti poslovne primjene interneta, Dragane Đermanović.

Osim predavanja, na seminaru je bila organizovana i panel diskusija na temu Online marketing – iskustva i trendovi, na kojoj su učestvovali stručnjaci iz oblasti PR-a i marketinga, izvršni direktor radija Antena M Miodrag Strugar, marketing menadžer u šoping molu Delta City, Dragan Perišić, PR menadžer Porto Montenegra, Danilo Kalezić i direktor sektora za korporativne komunikacije Elektroprivrede (EPCG), Rajko Šebek.

Bonus video: