M:tech proslavio jubilej - 200 razloga za slavlje

M:tech je jedina specijalizovana crnogorska emisija koja se bavi modernim tehnologijama
987 pregleda 0 komentar(a)
Sa proslave jubilarne emisije, Foto: Luka Zeković
Sa proslave jubilarne emisije, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 19.04.2019. 15:26h

Emisija M:tech, koja se prikazuje na Televiziji Vijesti, u srijedu 24. aprila biće prikazana jubilarni 200. put.

Jubilej je obilježen u m:telovoj Digitalnoj fabrici, koja je otvorena prije godinu i po u Ulici Vuka Karađžića - kao prvi crnogorski centar za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacija (Ict hub).

M:tech je jedina specijalizovana crnogorska emisija koja se bavi modernim tehnologijama i nakon četiri godine emitovanja i konstantno dobrih rejtinga postala je prepoznatljiv brend.

Osim savremenih trendova koji stižu sa svjetske tehnološke scene, u okviru M:tech emisije gledaoci imaju priliku da se informišu i o novitetima iz crnogorske digitalne zajednice, načinima da pokrenu uspješne biznise i uđu u vode tehnološkog preduzetništva.

M:tech emisija namijenjena je kako mladima koji prate trendove u stopu, tako i starijoj populaciji - penzionerima koji su u okviru internet kurseva, koji su organizovani u brojnim crnogorskim gradovima, imali priliku da se informatički opismene.

U okviru tehnološkog magazina svake srijede imate priliku da se upoznate i sa novim trendovima u medicini, sportu, umjetnosti, ali I obrazovanju.

M:tech emisija realizuje se u saradnji sa kompanijom m:tel, a na programu TV Vijesti možete je pratiti svake srijede od 17:30 časova.

Bonus video: