m:tel: Otključani svi TV kanali za kablovske korisnike do 31. avgusta

"Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600"
1924 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Kompanija m:tel saopštila je danas da će svim korisnicima kablovskih usluga od danas do 31. avgusta ove godine biti otključani svi televizijski kanali.

"Svim korisnicima m:BOX paketa, bez obzira na paket koji koriste, biće otključani svi kanali iz ponude, uključujući ekskluzivne kanale dodatnih paketa. Ljubitelji filmskog programa moći će da aktiviraju gratis HBO pakete pozivom na 1600. Podsjećamo na Superstar TV koji korisnici prate na kanalu broj šest, a koji svima donosi uživanje u najpopularnijim naslovima domaćeg i stranog repertoara filmova i serijskih programa", navodi se u saopštenju m:tel.

Iz te kompanije su dodali da će svi ostali kanali biti otvoreni automatski – bez posebne aktivacije.

"Promotivni pristup svim kanalima omogućen je i korisnicima MOVE usluge. Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600", zaključuje se u saopštenju kompanije m:tel.

Bonus video: