MTEL nastavlja sa nagradama za korisnike

"Izdvojenih desetak minuta vremena i pažljivo popunjavanje ankete, pored prethodno definisanih Pravila nagradne igre, bilo je sve što je potrebno za ulazak u trku za nagradu"
1367 pregleda 0 komentar(a)
Samsung Note 10, Foto: Samsung.com
Samsung Note 10, Foto: Samsung.com

Kompanija MTEL je za korisnike mobilne i fiksne telefonije, televizije i Interneta organizovao nagradnu igru pod nazivom ”Klikni za Samsung Note 10“.

U periodu od 24. januara do 4. februara sprovedena je anketa korisnika u cilju kreiranja ponude u skladu sa njihovim željama i potrebama.

"Motivacija za korisnike je bio mobilni telefon Samsung Note 10, koji je izazvao veliko interesovanje. Izdvojenih desetak minuta vremena i pažljivo popunjavanje ankete, pored prethodno definisanih Pravila nagradne igre, bilo je sve što je potrebno za ulazak u trku za nagradu. Na samom kraju od pristiglih preko 10.000 kompletno popunjenih upitnika, izvučen je srećni dobitnik Admir Skenderi iz Budve. Danas je u poslovnici MTEL-a telefon Samsung Note 10 i uručen dobitniku", navodi se u saopštenju MTEL-a.

Iz kompanije su zahvalili svih učesnicima nagradne igre.

"Prikupljeni podaci će biti od velike koristi prilikom kreiranja personalizovanih ponuda i poboljšanja postojećih usluga. MTEL će i ubuduće nastaviti da na kreativan i inspirativan način istražuje želje i potrebe korisnika, kako bi zadržali lidersku poziciju na telekomunikacionom tržištu Crne Gore", saopšteno je iz MTEL-a.

Bonus video: