Nova ponuda uz m:BOX paket

Ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Akcija traje do isteka zaliha
1906 pregleda 0 komentar(a)
JVC, Foto: JVC
JVC, Foto: JVC

Kompanija m:tel je pripremila akciju za sve koji žele da koriste m:BOX paket, a uz to i da kupe TV uređaj.

U ponudi je JVC televizor na rate u HD rezoluciji.

Uz BOX pakete u ovoj akciji korisnici dobijaju i duplo veće brzine Interneta za 1 euro mjesečno.

"Pretplata od 1 euro u trajanju od 3 mjeseca se odnosi na BOX duo 2 i BOX trio 2, dok se pretplata 1 euro - 6 mjeseci odnosi na pakete BOX duo 3, BOX trio 2+ i BOX trio 3. Iz ponude TV uređaja izdvajamo: JVC 32” za koji je rata 9 eura mjesečno, JVC 43” po cijeni od 14.9 eura mjesečno i JVC 55” uz ratu od 23.70 eura", navodi se u saopštenju m:tela.

BOX ALL 4, kako objašnjavaju iz kompanije, je paket koji nudi sve četiri usluge m:tel-a: kablovsku televiziju, Internet, mobilnu i fiksnu telefoniju u jednom paketu.

"Sada je akuelna ponuda za ovaj paket uz pretplatu od samo 19,99 eura mjesečno u prvih 12 mjeseci. Poklon za sve koji potpišu ugovor za ovaj paket je telefon XIAOMI REDMI 6A. Podsjećamo da svi BOX ALL 4 korisnici u ovoj akciji, uz poklon telefon, u okviru mjesečne pretplate dobijaju: 100 GB mobilnog Interneta, 5000 minuta u m:tel mobilnoj mreži, preko 200 TV kanala, HBO premium i MOVE uslugu, neograničene razgovore ka m:tel fiksnoj mreži, čak 2000 minuta ka 068 mreži", saopšteno je iz m:tela.

Ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Akcija traje do isteka zaliha, a cijene su sa PDV-om.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u, kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Bonus video: