Marković: Vlada posvećena stvaranju uslova za strane investicije radi turističkog razvoja Budve

Marković je poručio građanima Budve da aktivnosti Vlade "nedvosmisleno potvrđuju opredjeljenje da izgradnjom savremenih saobraćajnica i turističkih kapaciteta doprinose rastu životnog standarda širom Crne Gore"
50 pregleda 1 komentar(a)
Duško Marković, Foto: Gov.me
Duško Marković, Foto: Gov.me
Ažurirano: 21.11.2018. 14:39h

Premijer Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime građanima Budve sjutrašnji Dan opštine.

"Svjesni da je saobraćajna infrastruktura jedan od najvažnijih preduslova za razvoj turizma, u prethodnim godinama rekonstruisali smo ili izgradili svaki kilometar puta od Glavnog grada do Budve. Već u ovom trenutku u fokusu razvoja ovog infrastrukturnog segmenta je izgradnja bulevara od Tivta do Jaza čijim će završetkom biti unaprijeđena saobraćajna prohodnost i obezbijeđena bolja povezanost prijestonice turizma sa oba crnogorska aerodroma“, navodi se u čestitki predsjednika Vlade.

Marković je poručio građanima Budve da aktivnosti Vlade "nedvosmisleno potvrđuju opredjeljenje da izgradnjom savremenih saobraćajnica i turističkih kapaciteta doprinose rastu životnog standarda širom Crne Gore".

"Uvjeren sam da, kao dobronamjerni sudionici sveukupnog razvoja naše zemlje, prepoznajete da je realizacija najvažnijih infrastrukturnih projekata u prvom redu usmjerena ka unapređenju kvaliteta života vas i vaših porodica. Sa takvim zadatkom, uvažavajući aktuelni društveno-politički kontekst, Vlada na čijem sam čelu ostaće posvećena i stvaranju uslova za veći priliv stranih direktnih investicija, koje će obezbijediti dalji turistički razvoj Budve. U podsticajnom ekonomskom ambijentu sa najvišim standardima, nastavićemo da unapređujemo uslove za kvalitetan život Budvana, i svih građana Crne Gore", navodi se u čestitki premijera Duška Markovića upućenoj građanima Budve povodom sjutrašnjeg Dana opštine.

Bonus video: