Odgođen Need For Speed

"Igrači su nam naglasili da moramo otključati broj sličica u sekundi te da bi nam to trebao biti prioritet. Saglasni smo. Zbog toga ćemo datum objave igre pomjeriti za proljeće sljedeće godine", stoji u saopštenju Ghost Gamesa
6 komentar(a)
Need for speed, Foto: Screenshot youtube
Need for speed, Foto: Screenshot youtube
Ažurirano: 15.09.2015. 13:32h

Čini se da EA-u opet verzija za PC nije bila među prioritetima pa će igrači na toj platformi morati pričekati do proljeća sljedeće godine.

Ukoliko ste planirali da nadolazeći Need for Speed zaigrate na PlayStationu 4 ili Xboxu One, nemate razloga za brigu jer će izaći 5. novembra, objavljeno je iz Ghost Gamesa, a verzija za PC će pričekati kako bi studio poradio na otključavanju ograničenja FPS-a i poboljšanju vizuala, piše Tportal.hr.

"Igrači su nam naglasili da moramo otključati broj sličica u sekundi te da bi nam to trebao biti prioritet. Saglasni smo. Zbog toga ćemo datum objave igre pomjeriti za proljeće sljedeće godine", stoji u saopštenju Ghost Gamesa.

Taj će im potez, kažu, omogućiti da porade na grafičkom poboljšanju verzije za PC, a kada se pojavi na tržištu, ona će odmah sadržavati sve dodatne sadržaje koji će se dotad pojaviti na konzolama.

Igra će zahtijevati konstantnu konekciju na internet.

Bonus video: