Osnovana Telenor Fondacija: Misija ‘’Internet za sve’’

Kako je saopšteno iz Telenor, Fondacija će biti fokusirana prije svega na osnaživanje mladih
1 komentar(a)
Telenor Fondacija, Foto: Telenor
Telenor Fondacija, Foto: Telenor
Ažurirano: 12.05.2014. 20:09h

Telenor Fondacija, čiji je cilj promocija i razvoj koncepta društvene odgovornosti u Crnoj Gori, večeras je zvanično predstavljena javnosti.

Kompanija Telenor, u sklopu koje će funkcionisati Fondacija, na ovaj način započinje sprovođenje jedinstvenog koncepta korporativne društvene odgovornosti u Crnoj Gori kroz nove projekte i podršku lokalnoj zajednici.

Kako je saopšteno iz Telenor, Fondacija će biti fokusirana prije svega na osnaživanje mladih, njihovu edukaciju i profesionalno usavršavanje u skladu sa misijom ‘’Internet za sve’’.

Predsjednik Upravnog odbora Fondacije i izvršni direktor Telenora Majkl Malvebo kazao je da je društvena odgovornost važna za Telenor i zaposlene u Telenoru.

„Obogaćeni iskustvom iz prethodnih godina, spremni smo da napravimo naredni korak i kao odgovorna kompanija preuzmemo i nove izazove. Kroz Telenor Fondaciju ulagaćemo u razvoj mladih kroz oblast Interneta, nastojati da Internet postane dio života svakog građanina Crne Gore ma u kom dijelu zemlje da živi. Takođe, nastavićemo da jačamo svijest i edukujemo o sigurnom digitalnom okruženju kao što to radimo već tri godine kroz Surfuj pametno inicijativu“, rekao je Malvebo na zvaničnom otvaranju Fondacije.

Kako je najavljeno, prvi projekti Fondacije biće realizovani u junu.

Bonus video: