Pametni sat i telefon za 5 eura mjesečno

588 pregleda 1 komentar(a)
Alcatel sat, Foto: Smartonly.eu
Alcatel sat, Foto: Smartonly.eu
Ažurirano: 31.08.2017. 12:33h

U susret novoj školskoj godini kompanija m:tel je pripremila ponudu za kupovinu pametnog sata - dječiji GPS-GSM sat je uređaj nove generacije, koji roditeljima omogućava da komuniciraju i prate lokaciju svog djeteta.

Korisnici Urban S paketa uz kupljeni telefon Alcatel 5080X Shine Lite mogu da izaberu jedan od dva pametna sata iz ponude i to za mjesečnu ratu od 5 eura za oba uređaja. Pored toga, korisnik dobija i SIM karticu za pametni sat sa specijalnim benefitima - neograničenim pristupom Internetu (500MB mjesečno po max brzini) i besplatnim razgovorima sa 2 broja iz m:tel mreže.

U ponudi su dva modela pametnih satova: Alcatel SW10 kids watch i Myki kids watch.

"Kupovinom ovih uređaja roditelji mogu biti sigurni da su izabrali najbolje za bezbjednost svoje djece", navode iz m:tela.

U Urban S paketu za mjesečnu pretplatu od 10,9 eura korisnik dobija 5000 minuta ka m:tel mobilnoj mreži, 100 minuta ka ostalim mobilnim i fiksnim mrežama u Crnoj Gori, Internet 2 GB po maksimalnoj brzini protoka i 1000 SMS-ova ka svim mobilnim mrežama u Crnoj Gori. Nepotrošeni minuti i SMS poruke ka ostalim mobilnim mrežama u Crnoj Gori se mogu prenijeti u naredni mjesec. Preneseni minuti i SMS poruke mogu biti maksimalno u visini istih, uračunatih u pretplatu tarifnog paketa.

Ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Cijene su sa PDV-om. Akcija traje do isteka zaliha.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.