Podgorica: Zaplijenjeno 5 kg marihuane

Službenici Centra bezbjednosti, kako je najavljeno, i u narednom periodu će nastaviti sa pojačanom kontrolom bezbjednosno interesantnih lica na području Podgorice
140 pregleda 2 komentar(a)
Marihuana
Marihuana
Ažurirano: 25.07.2018. 10:07h

Policija je u podgoričkom naselju Maslije pronašla i oduzela oko pet kilograma marihuane.

Kako je saopšteno iz Uprave policije slobode su lišeni N.V. (35) i S.F. (38) zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Službenici Interventne jedinice CB Podgorica su, 24.07.2018. godine, tokom pojačane kontrole a postupajući na osnovu operativnh informacija, izvršili blokadu u naselju Masiline sa ciljem kontrolisanja bezbjednosno interesantnih lica, kojom prilikom su kontrolisali putničko motorno vozilo danilovgradskih registarskih oznaka i kod N.V. (35) i S.F. (38) pronašli i oduzeli pet većih pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana težine od oko pet kilograma. Lica su predata službencima Odsjeka za borbu protiv droge radi daljeg postupanja", navodi se u saopštenju.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se N.V. i S.F. liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili navedno krivično djelo.

Dodaje se da će službenici Centra bezbjednosti Podgorica u narednom periodu nastaviti sa pojačanom kontrolom bezbjednosno interesantnih lica na području Podgorice.

Bonus video: