Podgorica: Zbog vode nekoliko sitnih intervencija

Kako je saopšteno iz PG biroa, gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković je u stalnoj komunikaciji sa nadležnim službama i preduzećima zbog obilnih padavina i prema informacijama sa terena, za sada nema većih problema u funkcionisanju glavnog grada
301 pregleda 1 komentar(a)
Kiša, Foto: Shutterstock
Kiša, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 20.11.2018. 18:23h

Iz Službe zaštite Glavnog grada saopštili su da su njihove ekipe imale nekoliko intervencija zbog vode do sada.

"Riječ je o sitnim intervencijama. Obilazimo kritične tačke u gradu, naše ekipe su bile do vrtića u Bloku pet, Maslinama. Preventivno smo obišli i Savin potok, nema za sada problema", saopšteno je "Vijestima".

Kako je saopšteno iz PG biroa, gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković je u stalnoj komunikaciji sa nadležnim službama i preduzećima zbog obilnih padavina i prema informacijama sa terena, za sada nema većih problema u funkcionisanju glavnog grada.

"Dvije ekipe preduzeća Vodovod i kanalizacija su na terenu i popravljaju sitnije kvarove na atmosferskoj kanalizaciji nastale zbog obilnih padavina. Do sada je otklonjeno desetak kvarova. Podvožnjaci su prohodni i bez zadržavanja vode. Nadležni apeluju da građani prijave sve eventualne probleme službama Glavnog grada kako bi na vrijeme reagovali", poručuju iz Glavnog grada.

Kiša u Podgorici i dalje pada jakim intezitetom, a slično vrijeme se očekuje i sjutra.

Bonus video: