Podgorički odbor URA imenovao nove članove Glavnog odbora

Članovi podgoričkog odbora koji će u budućnosti biti dio Glavnog odbora URA su Vidoje Petričić, Milena Vuković, Valerija Saveljić, Marija Radulović, Esko Muratović, Miki Brajović, Mileta Radovanić, Lazar Miranović, Miodrag Đuranović i Milan Doderović
284 pregleda 3 komentar(a)
URA Podgorica, Foto: Građanski pokret URA
URA Podgorica, Foto: Građanski pokret URA
Ažurirano: 04.10.2018. 10:42h

Podgorički odbor Građanskog pokreta URA proširio je na svojoj posljednjoj sjednici broj ljudi koji participiraju u najvećem stranačkom organu ove stranke, Glavnom odboru, saopštili su iz podgoričke URE.

Članovi podgoričkog odbora koji će u budućnosti biti dio Glavnog odbora URA su Vidoje Petričić, Milena Vuković, Valerija Saveljić, Marija Radulović, Esko Muratović, Miki Brajović, Mileta Radovanić, Lazar Miranović, Miodrag Đuranović i Milan Doderović.

Iz podgoričkog odbora URA građanima Podgorice su poručili i da će konstruktivno djelovati u okviru njihovog odborničkog kluba u podgoričkoj Skupštini "Podgorička URA – Pravo na grad", na čelu sa Lukom Rakčevićem.

"Detektovaćemo gradske probleme i u budućnosti, pokretati rasprave o njima i činiti sve da građani Glavnog grada budu aktivni sudionici kreiranja javnih politika u Podgorici", zaključuju u saopštenju.

Bonus video: