SDP: Pravosudni sistem nema ustavnu funkciju

"SDP je u više navrata saopštavao da je neodgovorno od strane bilo kojeg političkog aktera prejudicirati ishod ovog postupka, smatrajući da pravosudnom sistemu treba dati šansu da pokaže ...... Detaljnije»

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

CrnogorskiBetoven

10-05-2019 12:38h
Nije lako sročiti ovako glupo saopštenje. Izgleda da i SDP hoće da dobije srpske glasove. Ili ne znaju gdje se nalaze i gdje žive. Zašto je pravosudje odgovorno ako su politički akteri ostrašćeni i politizuju sve njegove odluke. SDP je tražio sudski epilog afere državni udar. Epilog stiše . Šta je problem? Nije valjda to što Vojvoda kao njihov koalicioni partner nije oslobodjen?

malilaki

10-05-2019 13:35h
Kakvi crni međunarodni faktori,kad ambasada SAD u Podgorici,kaže za presudu koja je zasnovana na iskazu ubice s potjernice i listinzima poziva,bez ijednog snimljenog razgovora koji dokazuje tvrdnje kameleona Sinđelića,da je apsolutna pobjeda vladavine prava.Bogami je baš nazadovala američka administracija,kad su im ovakvi kadrovi po ambasadama,koji ne mogu da odvoje istinu od laži i kojima se zarad sitnih interesa lokalnih diktatora priviđaju kozaci i kaćuše.

messigenijenumber1

10-05-2019 14:32h
Dali je ovo onaj isti gdin Krivokapić koji je decidno tvrdio da će proglašenjem neovisne Crne Gore doći do primene zakona,i da će odmah početi da funkcioniše neovisno sudstvo i tužilaštvo,kao i sve poluge vlasti.Dali je tvrdio da su u sudstvu i tužilaštvu kako je kazao TRULE DASKE.Dali je on sprečio pad vlasti i doprineo da jedan"pokajnik"da glas za opstanak OKG.Dali je ovo onaj isti g din Krivokapić koji je podmuklo srušio vlast u Kotoru.Potom izbori u PG.Koliko obmana i prevara tog"gdina"ENDE.

zordan23

10-05-2019 16:01h
Treba mislit na izbore i cenzus . U strahu su velike oci .

rasprodajaPATRIOTIZMA

10-05-2019 16:51h
Ranko kupi jos koji stan po povoljnoj cjeni ,ti si patriota kao ova vlast i opozicija,Da imas imalo obraza nikada se vise nebi pojavio u javnost

Rade

11-05-2019 06:38h
Sjajan komentar SDP-a. Ovo su sistemske suviše ozbiljne stvari da bi davali neumjesnekomentare. Sama činjenica da se presuda zasniva na izjavi mangupa Sinđe i Paje, je poraz za pravosudni sistem u cjelini.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: